Mourinho pod kritikou. Opřela se do něj legenda Interu

Sport Sport, Red Spo
8. 12. 2009 22:00
Mazzola: Jestli Inter vypadne z LM, měl by Mourinho odejít

Milán - Je známo, že portugalský trenér José Mourinho nechodí pro ostré slovo daleko. Během své trenérské kariéry si vydobyl jasně černobílou pověst - buď musí být oblíben, nebo odsuzován. 

Poslední nepříliš přesvědčivé výsledky v Lize mistrů a i porážka v prestižním souboji na hřišti Juventusu ho navíc dostaly pod nečekaný tlak.

Čtěte také: V Itálii znovu řešili řádění tifosi. Pyká i Mourinho

A den před klíčovým soubojem s Rubinem Kazaň přišel se svou kritikou i legendární útočník Sandro Mazzola.

"Jestliže Inter bude po zápase s Kazaní vyřazen z Ligy mistrů, měl by José Mourinho do konce roku odejít," citují ho stránky Goal.com.

Odpověď na sebe tradičně dlouho čekat. Když se portugalský kouč dozvěděl na předzápasové tiskové konferenci dozvěděl o Mazzolově výroku, zareagoval tradičně po svém.

"Mazzola? Ten mě neplatí a ani mi nevypisuje šeky. Co vůbec ten pán dělá pro Inter? Pracuje pro něj? Co ho vůbec vede k tomu, že by měl v červnu rozhodovat o mé budoucnosti?," ptal se přítomných novinářů Mourinho.

Slovní přestřelku tak nakonec musel uhasit sám Mazzola.

"Mourinho nemusí reagovat na moje výroky, stačí, když odpoví dobrými výsledky na hřišti. Pro začátek by mohl porazit Rubin Kazaň," uzavřel bývalý kanonýr Interu.

 

Právě se děje

Další zprávy