Tvrdá zpráva pro Arsenal. Persie bude chybět pět měsíců

Jakub Šafránek Jakub Šafránek, Red Spo
28. 11. 2009 12:40
Van Persie musí na operaci kotníku
Robin van Persie je odnášen na nosítkách během utkání Nizozemsko - Itálie.
Robin van Persie je odnášen na nosítkách během utkání Nizozemsko - Itálie. | Foto: Reuters

Londýn - Další tvrdý úder postihl sestavu fotbalového Arsenalu Londýn. Útočník Robin van Persie bude svému klubu kvůli zranění kotníku chybět ještě čtyři až pět měsíců.

Nizozemský forvard se zranil před třemi týdny v přípravném utkání s Itálií a původní odhady naznačovaly, že Arsene Wengerovi bude chybět maximálně šest týdnů.

Ovšem další vyšetření, podle oficiálního vyjádření klubu, odhalila vážnější poranění vazů v kotníku, a tudíž musí van Persie na operaci.

Čtěta také: Fotbalové hvězdy mají nový hit, léčí se u tajemné Srbky 

 "Kdybych věděl, co mi je, tak se nechám operovat okamžitě," lituje ztracených tří týdnů van Persie, který se dokonce léčil u tajemné léčitelky Mariny Kovačevičové v Srbsku.

Kovačevičová, která s úspěchem vyléčila několik hráčů Liverpoolu, Chelsea i Arsenalu, mimojiné za použití lidské placenty, ovšem v tomto případě neuspěla.

"Vazy v kotníku byly kompletně zpřetrhané. Zjistili jsme to až teď, a proto léčba v Srbsku nezabrala," nelituje návštěvy léčitelky Persie. "Částečně natržené svaly a vazy léčí většinou úspěšně, z čehož těžilo i několik hráčů Chelsea a Liverpoolu."

"Cítil jsem se skvěle, měl jsem pocit, že mě nikdo nemůže zastavit," litoval Van Persie, který se kvůli zranění kotníku zařadil na marodku vedle dalších sedmi hráčů Arsenalu.

 

Právě se děje

Další zprávy