Mourinho se zlobil: Tragičtí hráči, tragický rozhodčí

Sport Sport, Red Spo, ČTK
9. 11. 2009 16:55
Zlobil se i trenér domácích Claudio Ranieri
José Mourinho
José Mourinho | Foto: Reuters

Řím - Ani v Itálii neztratil trenér José Mourinho nic ze své pověstné výbušnosti. Naposledy to portugalský kouč potvrdil v neděli po zápase jeho Interu Milán, který nedokázal porazit AS Řím.

Obhájce titulu a stále ještě suverénní lídr Serie A ztratil po remíze 1:1 část ze svého náskoku, který se před druhým Juventusem Turín ztenčil na pět bodů. Mourinho se zlobil na všechny.

Za neúspěch rozdělil portugalský kouč vinu spravedlivě všem, kteří se po hřišti pohybovali. Zapomněl jen na sebe.

Čtěte dále: Juventus rozstřílel Bergamo, Inter překvapivě zaváhal

"Všichni, kteří na hřišti byli, si počínali takřka tragicky. Jeden tým chtěl vyhrát, ale neudělal pro to dost. Druhý tým, ten ani vyhrát nechtěl. No a co se třetího týmu týče - rozhodčích - tak z jednoduchého zápasu na rozhodování udělali něco strašného," uvedl.

Možná to byl i odpískaný ofsajd Milita z nastaveného času, co ho tak rozlítilo.

K rozhodčím měl spoustu poznámek. "Za celý zápas stačilo fouknout do píšťalky tak čtyřikrát pětkrát, místo toho ale pískli tak padesát dalších věcí," prohlásil Mourinho.

Zlobili se ale i hosté, kteří během zápasu ztratili reprezentanta Danielle de Rossiho. Tomu zlomil loktem lícní kost domácí Patrick Vieira. "V Anglii to dělal často a byl za to vždy vylučován," obořil se na sudí kouč domácích Claudio Ranieri.

 

Právě se děje

Další zprávy