Legenda Carlos chce zpět do Realu. Hrál by i zadarmo

Martin Jůzek, Red Spo
7. 10. 2009 16:15
Roberto Carlos by přivítal i trenérské angažmá
Roberto Carlos (vpravo) v turecké lize
Roberto Carlos (vpravo) v turecké lize | Foto: Reuters

Istanbul - Za Real Madrid odehrál legendární fotbalista Roberto Carlos celkem 371 zápasů a ve Španělsku strávil dlouhých jedenáct let. Teď, na sklonku své kariéry, by se rád vrátil na stadion Santiaga Bernabeua.

Před dvěma roky nyní již bývalý brazilský reprezentant opustil "Bílý balet" a posílil Fenerbahce Istanbul. S tureckým klubem vybojoval titul a u Bosporu se stal jednou z největších hvězd tamní ligy.

Smlouvu tam má platnou do června příštího roku, přesto by radši odešel.

"Od ledna do června bych tam hrál i zadarmo a zůstal bych tam jako hráč i další rok," řekl tureckému listu AS nyní šestatřicetiletý fotbalista, jenž proslul svou rychlostí a slyšet o něm bylo hlavně díky jeho parádním ranám z velké vzdálenosti.

Má jedinou podmínku: Real ho musí chtít. "Los Galacticos", které tvoří největší světové hvězdy Cristiano Ronaldo, Xabi Alonso a další brazilský fotbalista Kaká, nyní vede Manuel Pellegrini. A právě na něm bude ta volba.

Carlos, který se zná hodně dobře s Raúlem, Gutim a Casillasem, ještě poznamenal, že by ho ve Španělsku lákala rovněž práce s mládeží.

 

Právě se děje

Další zprávy