Video: Rarita, které neuvěříte. Gól hlavou ze 40 metrů

Martin Jůzek, Red Spo
6. 10. 2009 11:50
Video: Boca Juniors vyhrála díky tomuto gólu 3:2
Radost Bocy Juniors
Radost Bocy Juniors | Foto: Reuters

Buenos Aires - Neuvěřitelná situace se udála při nedělním šlágru argentinské ligy mezi Bocou Juniors a Velézem Sarsfield. Domácímu týmu zajistila vítězství hlavička, která doletěla skoro z půlky hřiště až do sítě.

Byl to gól, jenž si zaslouží vidět každý fotbalový fanoušek. Postaral se o něj zkušený argentinský reprezentant Martin Palermo, druhý nejlepší střelec Bocy Juniors v historii legendárního klubu.

Po špatném odkopu brankáře Vélezu doletěl míč právě k pětatřicetiletému forvardovi, který dal hlavičce takovou razanci, že přes čtyřicetimetrovou vzdálenost spadla až do sítě.

Čtěte také: Video: Kandidát na gól roku. Aneb omyl ze 46 metrů

Gólman Montoya nestihl svou chybu napravit a jen sledoval radost domácího celku. Na oficiálních stránkách Bocy Juniors se potom píše, že gól padl z 39 metrů, což by mělo stačit na zápis do Guinessovy knihy rekordů.

Palermo ale už jeden záznam v této knize má, ale na něj rád nevzpomíná. V zápase Argentiny s Kolumbií neproměnil tři penalty!

Tentokráte je v nominaci Diega Maradony a Argentina mu před klíčovou fází kvalifikace o mistrovství světa věří - neuvěřitelná trefa byla již jeho třetí v posledních pěti dnech. 

Gól hlavou od Palerma:

Tři spálené penalty Palerma:

 

 

Právě se děje

Další zprávy