Milionáři z Realu válí. Kaká: A můžeme být ještě lepší

roj
24. 9. 2009 12:20
Kaká: První gól mě moc těší

Madrid - Fotbalistům Realu Madrid, který přes léto utrácel astronomické částky za posily, parádně vyšel vstup do sezony.

V lize má po středeční výhře nad Villarealem 2:0 čtyři vítězství ze čtyř zápasů. Brazislký špílmachr Kaká, který se stal před Ronaldem nakrátko nejdražším fotbalistou světa, zaznamenal první gól v dresu nového týmu.

Ve druhé půli středečního zápasu se trefil z pokutového kopu.

Čtěte také: Ronaldo přepsal historii. Atletico znovu nevyhrálo

"Jsem rád, že jsem konečně dal gól. Udělalo mi to velkou radost. Myslím si, že teď budu skórovat mnohem častěji. Hlavní ale je, že vyhrál tým. Všichni spoluhráči mi po vstřelené brance gratulovali, to ukazuje, že fungujeme jako tým, " radovala se po utkání v rozhovoru pro server fifa.com posila z AC Milán.

Real Madrid slaví gól do sítě Curychu.
Real Madrid slaví gól do sítě Curychu. | Foto: Reuters

Jen FC Barcelona a její největší rival Real Madrid mají ve španělské soutěži zatím stoprocentní bilanci.

"Těší mě, že vyhráváme, ale máme ještě hodně prostoru pro zlepšení. Hrát tak, jak bychom si představovali, bude nějaký čas trvat," uvědomuje si brazilský reprezentant.

Hvězdou utkání ve Villarealu byl Portugalec Cristiano Ronaldo. Autor úvodní branky středečního duelu se tak stal prvním hráčem, který skóroval ve všech prvních čtyřech po sobě jdoucích zápasech od svého příchodu.

"Byl to ale těžký zápas. Soupeř nám dělal hodně problémů. Naštěstí jsme byli schopni skórovat v úvodních minutách, což je vždy důležité. Museli jsme tvrdě makat, protože nás dostali pod velký tlak," dodal Kaká.

 

Právě se děje

Další zprávy