Skácel do Mnichova nejde, zase chtěl moc peněz

Sport Sport, ČTK, Red Spo
12. 8. 2009 15:25
Skácel trénuje s druholigovým Hradcem Králové
Rudolf Skácel
Rudolf Skácel | Foto: Tomáš Adamec, Aktuálně.cz

Mnichov/Praha - Fotbalový záložník Rudolf Skácel je stále bez angažmá. Jednání s druholigovým Mnichovem 1860 mu totiž nevyšlo a podle zástupců německého klubu to nebylo ze sportovních důvodů.

Skácel si údajně řekl o tolik peněz, že jeho angažování nemělo význam. Třicetiletý hráč začal minulý týden trénovat s Hradcem Králové, avšak o návratu do Česka zatím neuvažuje.

"Naposledy jsem o Skácelovi mluvil s (sportovním ředitelem Mnichova 1860) Mikim Stevičem před týdnem. Vím, že ho Stevič chtěl, ale finančně to bohužel není možné," citoval server Tz-online Skácelova agenta Jochena Kientze.

Čtěte dále: Skácel padá do třetí ligy. Klub zachraňují jako Bohemku

"S požadavky jsme šli dolů, ale určité peníze prostě vydělávat musí," prohlásil Kientz. Mnichovští "lvi" pak začali shánět levého záložníka jinde.

Není to poprvé, kdy ve spojitosti se Skácelem hovoří o vysokých finančních požadavcích. V roce 2006 přestoupil za lukrativních podmínek z Hearts do Southamptonu a až do vypršení smlouvy odmítal z jižní Anglie přestoupit.

Loni na jaře hostoval v Hertě Berlín, která poté projevila zájem o jeho přestup, jednání ale ztroskotala. S nabídkou neuspěl ani Ipswich.

Přestupní období v západoevropských soutěžích skončí za 19 dnů a Skácel je stále bez angažmá. Dlouho trénoval sám, minulý týden se připojil k druholigovému Hradci Králové. Skácel přitom o návratu do Česka zatím nechce ani slyšet.

Jedno angažmá si ale přece jen sehnal. Na začátku srpna odehrál jeden zápas za Kozlovnu, tým bývalého reprezentanta Ladislava Vízka, v jehož dresu se objevil v exhibičním utkání v Žamberku.

 

Právě se děje

Další zprávy