Proč se Beckham zlobil? Pískot mu vadil kvůli rodině

Sport Sport, bab
24. 7. 2009 13:50
David Beckham pro BBC odtajňuje svou budoucnost
David Beckham v zápase s AC Milán
David Beckham v zápase s AC Milán | Foto: Reuters

Los Angeles - David Beckham trvá na tom, že zůstává v týmu Los Angeles Galaxy a to i navzdory nepřátelským ohlasům fanoušků po jeho návratu do Spojených států.

Anglický fotbalista byl vypískán početnými skupinkami fanoušků při nedělním přípravném zápase s AC Milán.

Manžel bývalé členky Spice girls k tomu dodává: "Hrál jsem svoje. Nezáleželo na tom, jestli jsem byl vypískáván nebo ne."

Anglický reprezentant také popřel zprávu, že plánuje prodat své honosné sídlo v luxusní čtvrti Beverly Hills: „To není pravda, je to jen další fáma."

Čtěte dále: Beckhamův (ne)slavný návrat. Fanoušci ho vypískali

34letý David Beckham vyprovokoval některé své fanoušky tím, že zameškal první polovinu Major League Soccer, aby se mohl blýsknout v AC Milan.

Otec tří chlapců také nadšeně splnil žádost šéfa anglické reprezentace Fabia Capella, aby se připravil na reprezentaci.

David Beckham má nejvíc startů z celé anglické reprezentace - 112 a chce hrát až do Mistrovství Světa  v Jižní Africe, které se bude konat v příštím roce.

Čtěte také: Video: Skandál v USA, Beckham se málem popral

"Není to o tom, jestli se můžu stěhovat. Abych byl upřímný, všechno, co chci dělat, je hrát fotbal tak dlouho dokud si budu myslet já nebo můj tým, že ho hraji dobře. A na ničem jiném nezáleží," upřesňuje Angličan ve službách amerického týmu.

Hvězda Manchesteru United a Realu Madrid jde dál a přiznává: "Nechci, aby moje rodina viděla a slyšela tyhle urážky od žádné organizované skupiny fanoušků. To, co bylo řečeno, velice nerespektovalo mou osobu."

David Beckham má smlouvu s americkou nejvyšší soutěží na dobu pěti let počínaje rokem 2007. Tato smlouva mu umožňuje strávit mimosezonní hostování v nějakém z evropských klubů.

Bývalý hráč Realu a Manchesteru dodal, že pokud bude vybrán do reprezentačního celku, rád nastoupí v srpnovém přátelském utkáni s Nizozemím. "Každý ví, že jsem byl vždycky ochotný reprezentovat a nezáleželo mi, jestli to byl přátelák nebo kvalifikace," říká rodák z Londýna.

"Mluvil jsem o tom s trenérem Brucem Arenou, a on se vyjádřil, že pokud mi zavolají, abych reprezentoval Anglii, on i tým mě budou maximálně podporovat," líčí svou domluvu s trenérem LA Galaxy anglický hráč.

 

Právě se děje

Další zprávy