Video: Bayern v přípravném zápase nasázel deset gólů

Red Spo
22. 7. 2009 15:29
Bayern Mnichov - Stuttgart Kickers 10:0
Bayern se může radovat z povedené přípravy (Ilustrační foto).
Bayern se může radovat z povedené přípravy (Ilustrační foto). | Foto: Reuters

Stuttgart - Výsledkově hodně povedený přípravný zápas odehrál Bayern Mnichov, který v úterním večerním utkání rozstřílel Stuttgart Kickers 10:0.

Domácí Stuttgart, který loňský nepříliš úspěšný ročník strávil v německé třetí lize, totiž dokázal odolávat bavorskému velkoklubu pouze v první půli, kdy obdržel jen jednu branku, a to po hlavičce Gomeze v patnácté minutě.

"V prvním poločase jsme to měli moc těžké, protože nám dávali málo prostoru. Ale s tím se musíme umět vypořádat, proti Bayernu takhle hraje spousta mužstev," prohlásil po zápase Gomez.

Ovšem co se nepovedlo Bayernu před přestávkou, napravil hned po ní.

Čtěte také: Přestoupí Rozehnal do Bundesligy? Zájem má Hamburk

V druhé půli zářili především Olič a Müller, kteří oba vstřelili před zraky více než deseti tisíc diváků tři branky. Další gól zaznamenal i Gomez a po jedné přesné trefě si připsali ještě Altintop a Görlitz.

"Nejsem moc spokojený. Myslím si, že bychom měli hrát ve vyšším tempu," nenechal se jednoznačným výsledkem unést trenér Louis van Gaal.

V jeho výběru se ovšem, údajně kvůli zranění, neobjevily některé velké hvězdy, jako například Franck Ribéry nebo Luca Toni, a tak může doufat, že se předváděná hra bude ještě zlepšovat.

Čas na zlepšování má nizozemský trenér do sedmého srpna, kdy německá první liga startuje.

 

Právě se děje

Další zprávy