Terry do Manchesteru City? Ancelotti: On je neprodejný

Ivo Pospíšil, ip
6. 7. 2009 13:10
Je to symbol našeho týmu, uvedl Ancelotti

Londýn - Snaha Manchesteru City neutuchá a její pomyslná odvaha nebere zábran.

Desátý tým posledního ročníku Premier League se snaží získat do svých řad ty největší hvězdy a po úspěšných obchodech s Garethem Barrym, či Roque Santa Cruzem sklouzla jejich pozornost na další velké jméno.

Čtěte také: Čech je pro Brücknerův návrat: Stále má co dát

Tím byl i samotný kapitán londýnské Chelsea John Terry. Vedení City poslalo během posledních dnů dvě nabídky a chystalo i třetí. V ní by měla přestupová částka dosahovat hranice 40 milionů liber.

"John Terry je symbolem našeho týmu. Bude u nás napořád," rozprášil však rezolutně všechny spekulace na stránkách Skysports nový kouč Carlo Ancelotti.

"Bude naším kapitánem i v další sezoně. Terry je prostě neprodejný," dodal.

Přečtěte si také: Krýt záda Čechovi. Chelsea má dalšího gólmana z ČR

Sám hráč se k zájmu City příliš nevyjadřoval, což rozproudilo počáteční debaty o tom, zda je v týmu ochoten zůstat. Naprosto jistý si nebyl ani jeho spoluhráč Petr Čech.

„Lidé prostě mohou začít toužit po změně a nových výzvách. Třeba chtějí zkusit nové dobrodružství, to prostě nemůžete nikdy vědět," uvedl Čech

Terry působí v Chelsea od svým juniorských let a byl zde i před příchodem ruského majitele Romana Abramoviče považován za výjimečný talent. Vždy navíc dával jasně najevo, že chce v Chelsea zůstat co možná nejdéle.

 

Právě se děje

Další zprávy