Lampard zůstane. Chelsea mu nechá královský plat

Red Spo
27. 7. 2008 14:07
Podle listu Daily Mirror podepíše pětiletý kontrakt

Londýn - Frank Lampard zůstane v Chelsea. Nejen v nadcházející sezoně, ale i v dalších pěti letech. Vedení londýnského klubu nakonec přistoupilo na jeho požadavky a nabídne mu novou smlouvu do roku 2013.

Informoval o tom britský list Mirror.

Anglický reprezentant tak, zdá se, vyhrál bitvu, kterou mezi sebou sváděly tři strany: Lampard, Chelsea a Inter Milán.

Italský mistr neuspěl ani s jednou ze tří nabídek a třicetiletého záložníka nezískal. José Mourinho navíc nemůže počítat s tím, že by jeho oblíbenec přišel do Serie A příští rok.

Čtěte dále: Chelsea vs. Lampard. Boj o miliardy pokračuje

Jak uvádí nedělní vydání Mirroru, lidé ze Stamford Bridge přistoupili na Lampardovy požadavky. Ikona "Blues", která modrý dres obléká už od roku 2001, si řekla o plat ve výši 150 tisíc liber na dalších pět let.

Hráč by měl tuto smlouvu podepsat jen, co se tým vrátí z asijského turné. "Doufejme, že to pak budeme moci ukončit. Není tam změna co se týče peněz, ale jde o délku kontraktu, jak po ní Frank toužil," řekl deníku nejmenovaný zdroj z vedení klubu.

Lampard by si měl v dalších pěti letech vydělat celkem 37 milionů liber (více než 1,1 miliardy korun). Pokud opravdu dojde ke stvrzení této smlouvy, stane se už čtvrtým fotbalistou Chelsea, který v létě dostal nový dlouhodobý kontrakt.

Čtěte také: Chelsea utrácí. Kromě Čecha si pojistila Essiena

 

Právě se děje

Další zprávy