Baroš v Portsmouthu skončil, potvrdil Redknapp

roj
29. 6. 2008 13:45
Redknapp chce dva nové útočníky
Milan Baroš
Milan Baroš | Foto: Aktuálně.cz, Tomáš Adamec

Portsmouth - Manažer Portsmouthu Harry Redknapp potvrdil, že český fotbalista Milan Baroš už nebude v jeho klubu pokračovat.

Baroš byl na jihu Anglie na půlročním hostování z Lyonu, kde má ještě dva roky smlouvu.

Portsmouth má za sebou historickou sezonu, během níž se pohyboval v horních patrech Premier League a skvělý rok korunoval ziskem Anglického poháru (FA Cupu).

Nyní manažer Redknapp posiluje mužstvo před novou sezonou, v níž bude chtít zopakovat výsledky z té poslední a navíc touží po úspěchu na evropské scéně. Baroš však už v jeho plánech nefiguruje.

Čtěte také:
Lyon drží Baroše. Do Anglie ho nechce pustit
Baroš po vyřazení nadával Brücknerovi, tvrdí Blesk

"Potřebuji získat útočníka. Teď už mám jen Jermaina Defoea, Davida Nugenta a Kanua. Když se Milan vrátil po vypršení hostování do svého klubu, budu potřebovat možná i dva nové útočníky," řekl Redknapp v rozhovoru pro oficiální klubové stránky.

Jihoanglický klub angažoval na hostování nejlepšího střelce Eura 2004 poté, co hned několik ofenzivních hráčů Portsmouthu odjelo na mistrovství Afriky. Baroš sice pomohl k několika důležitým gólům svého klubu, ale sám si nepřipsal ani jeden střelecký úspěch.

"Milan u nás dělal všechno výborně. Je to skvělý chlapík a tvrdě na sobě maká. Ale teď už se těším na dalšího útočníka, který bude schopen hrát s Defoem," prohlásil dále Redknapp.

Hráčův manažer Pavel Paska se již minulý týden nechal slyšet, že Baroš bude pravděpodobně pokračovat v Lyonu: "Milan nastupuje 14. července v Lyonu do přípravy na novou sezonu."

O vigantického rodáka má navíc zájem nový kouč francouzského mistra Claude Puel. Na rozdíl od jeho předchůdce Alaina Perrina, jenž s Barošem do týmu nepočítal.

 

Právě se děje

Další zprávy