Koller nebo Nedvěd... Čechy porazíme, věří Škrtel

roj
14. 8. 2009 8:50
Škrtel možná nastoupí už proti Tottenhamu

Bratislava - Slovenští fotbalisté ve středeční přípravě jen remizovali na Islandu a trochu přibrzdili euforii z blížícího se postupu na MS. To však týmu chyběl fotbalista roku Martin Škrtel, který si před klíčovým duelem s Čechy hodně věří.

Řízný stoper Liverpoolu chyběl na Islandu kvůli zranění, ale už na první ligový zápas proti Tottenhamu by měl být připraven.

"Od neděle se normálně připravuju s mužstvem. Ve středu jsem odehrál modelový zápas. Noha je už v pohodě. Sice cítím tréninkový výpadek, ale už jsem v pořádku. Pokud mě trenér Benítez nominuje, můžu v neděli proti Tottenhamu vyběhnout," hlásil hráč agentuře SITA.

A šanci zřejmě má, protože mimo hru jsou i další obránci Daniel Agger a Jamie Carragher, kteří se ještě do tréninku nezapojili.

Vyprodáno? Skvělé

Slovenští fanoušci budou Škrtelův návrat na trávník jistě velmi pečlivě sledovat. Pro reprezentaci je to klíčový hráč a spolu s Markem Hamšíkem i největší hvězda výběru trenéra Weisse.

Čtěte také:
Obavy na Slovensku: Pozor, to na silné Čechy nestačí
Slováci selhali na Islandu, zato Poláci našli hrdinu

Čtyřiadvacetiletý rodák z Handlové si vůbec nepřipouští, že by nebyl na vyprodaný duel s Čechy v Bratislavě fit.

"Právě jsem četl, že bude vyprodáno, což je skvělé. Pevně věřím, že se do zápasu nestane nic neočekávaného, můj zdravotní stav bude v pohodě a budu schopný nastoupit," přeje si.

Možné posílení české reprezentace jej před zářijovým derby moc nevzrušuje:

"S Kollerem nebo bez Kollera, s Nedvědem nebo bez Nedvěda, Čechy jednoduše musíme porazit. Jsme ve výhodnější pozici, kterou musíme potvrdit," burcuje.

Zápas Slovenska s Českou republikou se hraje v Bratislavě 5. září.

 

Právě se děje

Další zprávy