VIDEO Nejhezčí góly LM. Iniestovi tleskala i Plzeň

Jakub Šafránek Jakub Šafránek
27. 12. 2011 9:10
Elitní osmička branek Ligy mistrů na podzim 2011
Andrés Iniesta (vlevo), Xavi a Lionel Messi se radují z úvodního gólu.
Andrés Iniesta (vlevo), Xavi a Lionel Messi se radují z úvodního gólu. | Foto: Reuters

Praha - 252 branek v šestadevadesáti zápasech padlo v letošním ročníku základních skupin fotbalové Ligy mistrů 2011-2012.

Pořad Soccer AM televize Sky sports z nich vybral osm nejlepších tref, které na podzim nadchly fanoušky kvalitní kopané po celém světě.

Ve výběru nejhezčích gólů se ocitla i Viktoria Plzeň, byť jen v roli přihlížejícího. Branka Andrése Iniesty po typicky barcelonském ťukesu v říjnovém zápase na Nou Campu udělala z plzeňské defenzivy solné sloupy.

Podívejte se také:

VIDEO Největší fotbalová kouzla roku, nechybí ani Weiss
VIDEO F1 pro otrlé. Sestřih havárií letošní sezony
VIDEO Brankář skopal diváka, svaz mu zrušil vyloučení

Ostatně ze skupiny H, kde působil český šampion, se do sestřihu osmi nejhezčích fotbalových akcí dostaly i další dvě branky.

Na svědomí je má Kevin-Prince Boateng, který nejprve sestřelil BATE Borisov fantastickou ranou z kraje vápna přímo pod víko, a poté předvedl parádní kopací techniku i v listopadovém zápase s Barcelonou, když si po famózním zpracování poradil jak s obráncem Barcelony Ericem Abidalem, tak s brankářem Victorem Valdésem.

V sestřihu je také skvělá brejková kombinace Realu Madrid proti Ajaxu, zakončená trefou Cristiano Ronalda, krásné kličky Valbueny ve vápně Dortmundu, parádní volej Ivana Perisiče do sítě Arsenalu, chytrý lob Bafetimbi Gomise, jímž překonal brankáře Záhřebu i tvrdá rána veterána Ryana Giggse, která ale nakonec Manchesteru United k postupu ze skupiny nepomohla.

Na všechny zmíněné branky se můžete podívat na tomto videu (zdroj: youtube.com) a poté můžete v anektě hlasovat, který gól se líbil nejvíce Vám, případně v diskuzi komentovat, jaká trefa Vám v nabídce chybí. 

 

Právě se děje

Další zprávy