Liberec předkolo ve Vaduzu zvládl. Veze si výhru 1:0

yac
30. 7. 2009 21:33
FC Vaduz - Slovan Liberec 0:1

Vaduz - Nadějnou výhrou 1:0 vstoupili liberečtí fotbalisté na hřišti lichtenštejnského Vaduzu do třetího předkola fotbalové Evropské ligy.

O jedinou branku zápasu se postaral pěknou střelou Jan Blažek.

Ten se na rozdíl od ligového utkání s Kladnem objevil i s Andrejem Keričem v základní sestavě Liberce a právě po jejich spolupráci těsně před přestávkou padl gól.

Čtěte také:

Slavie posiluje. Z Chotěbuzi získala Vasiljeviče
Trenér Slovanu Uhrin proti Pireu věří na zázrak

Výsledek je poněkud krutý pro domácí FC, který byl v zápase hodně aktivní a dokonce i v devětačtyřicáté minutě nastřelil prostřednictvím hlavičky Cerrona tyčku.

Další velkou šanci měl navíc Petrick, ale celou situaci nakonec zachránil pro Slovan Gebre Selassie.

V nepříliš divácky atraktivním utkání se proto domácí prosadit nedokázali, a tak má větší šance na postup do dalšího kola Evropské ligy Liberec.

Úvodní zápas 3. předkola fotbalové Evropské ligy:

FC Vadúz - Slovan Liberec 0:1 (0:1)

Branka: 43. Blažek. Rozhodčí: Borg - Agius, Micaleff (všichni Malta). ŽK: Burgmeier, Koitka, Stegmayer, Noll, Ritzberger - Čorič, Blažek, Kelič.

Sestavy:

Vadúz: Jehle - Bellon, Steil, Noll, Stegmayer - Koitka (50. Kempe), Cerrone, Franjic, Burgmeier (86. Ritzberger) - Proschwitz, Colocci (58. Petrick). Trenér: Littbarski.

Liberec: Zlámal - Gebre Selassie, Holeňák, Dejmek, Vulin (69. Kelič) - Dočkal (76. Vácha), Gecov, Čorič, Liška - Kerič, Blažek (81. Nezmar). Trenér: Škorpil.

Utkání jsme sledovali ŽIVĚ zde

 

Právě se děje

Další zprávy