Rosický Slavii nepotrápí. Arsenal nechal hvězdy doma

roj
6. 11. 2007 16:09
Do Prahy nepřijede ani Fabregas
Tomáš Rosický
Tomáš Rosický | Foto: Reuters

Praha - Kapitán české fotbalové reprezentace Tomáš Rosický neodletěl s Arsenalem do Prahy ke středečnímu utkání Ligy mistrů  proti Slavii. Kouč "Kanonýrů" Arsene Wenger se rozhodl ho nechat spolu s dalšími hvězdami odpočívat.

Wenger prozradil kádr hráčů pro utkání se Slavií na internetových stránkách klubu. V sestavě chybí i Cesc Fabregas, Alexander Hleb a Kolo Touré.

Anglický tým vede tabulku skupiny H Ligy mistrů a k postupové jistotě mu stačí uhrát se Slavií remízu. Arsenal má výborně rozehranou i domácí soutěž, v níž vede o skóre před Manchesterem, s nímž v sobotu remizoval.

"Chceme se kvalifikovat co nejrychleji to půjde. Pokud možno tedy už po zápase se Slavií. Pak se budeme moct více soustředit  na zápasy Premier League," řekl pro stránky arsenal.com francouzský manažer.

"Dosud jsem moc nerotoval sestavou, ale teď když máme soutěž dobře rozehranou, by byla škoda tu šanci nevyužít," vysvetlil Wenger.

Kádr Arsenalu pro zápas se Slavií: Manuel Almunia, Emmanuel Adebayor, Nicklas Bendtner, Emmanuel Eboue, Armand Traore, Justin Hoyte, Theo Walcott, Jens Lehmann, Abou Diaby, Bacary Sagna, Lassana Diarra, Eduardo, William Gallas, Denilson, Mathieu Flamini, Alex Song, Gilberto, Gael Clichy,

 

Právě se děje

Další zprávy