Slavia hlásí: Zápas s Arsenalem je vyprodaný

maj
1. 11. 2007 13:44
Zápas s Arsenalem se hraje ve středu 7. listopadu
Slavia si po 14 letech mohla vychutnat klubovou hymnu na stadionu Sparty na Letné, kde zvítězila 2:0.
Slavia si po 14 letech mohla vychutnat klubovou hymnu na stadionu Sparty na Letné, kde zvítězila 2:0. | Foto: Tomáš Adamec, Aktuálně.cz

Praha - Také druhé domácí vystoupení fotbalistů Slavie v Lize mistrů bude sledovat vyprodaný strahovský stadion. Pražané ve středu 7. listopadu hostí londýnský Arsenal.

Proti anglickému velkoklubu budou slávisté bojovat o napravení své reputace. Ze hřiště soupeře totiž odjížděli se sedmibrankovým debaklem, ale ani tato porážka nezmenšila touhu fanoušků vidět Arsenal na vlastní oči v Praze.

"Podle zájmu by se strahovský stadion naplnil, i kdyby jeho kapacita byla padesát tisíc diváků," uvedl Ondřej Zlámal, tiskový mluvčí českého vicemistra. To znamená, že zhruba na dvě třetiny příznivců se lístek nedostal. Celková kapacita stadionu Evžena Rošického je pro evropské poháry osmnáct tisíc diváků.

Slavia musela vyčlenit sektor pro hostující fanoušky z Londýna. Dorazí jich však méně, než kolik sledovalo srpnové vystoupení Arsenalu na Spartě. "Jejich sektor bude také zcela plný, bude tam 1400 příznivců," dodal Zlámal.

Zatímco na nejbližší zápas Ligy mistrů je už Strahov vyprodán, fotbaloví nadšenci mají možnost vidět Slavii ještě proti Seville. Předprodej na toto utkání i nadále probíhá.

 

Právě se děje

Další zprávy