VIDEO Zářez od Damkové asistentky? Slavia si stěžuje

Sport Sport
27. 4. 2012 11:15
Sudí Šecová upřela slávistkám penaltu, další si vymyslela

Youtube video
Youtube video | Video: youtube.com

Praha - Vedle Gambrinus ligy vrcholí líté boje o titul rovněž v nejvyšší soutěži žen, kde se o vedení v tabulce přetahují Sparta se Slavií.

Oba pražští rivalové jsou suverénní, během čtrnácti kol základní části ztratili body pouze ve vzájemných soubojích, které skončily remízami.

O to zásadněji mohly do bitvy o mistrovský titul promluvit fatální chyby rozhodčí Adriany Šecové, mající pověst jedné z nejlepších u nás.

Čtěte také:
Blondýnka s praporkem: Muži nás posílají k plotně
Liberec neuspěl, sudí Příhoda potrestán nebude

V zápase Slavie na Slovácku nejprve Šecová nepochopitelně místo odpískání penaltového faulu na Divišovou ukázala slávistické záložnici žlutou kartu za simulování. Ve druhé půli pak nařídila proti Pražankám pokutový kop, přestože hráčka Slovácka upadla přes míč, nikoliv vinou podražení gólmanky Taušové.Tyto minely naštěstí výsledek zápasu neovlivnily, slávistky zvítězily díky trefám Divišové 2:0.

Slavia nicméně proti výkonu Šecové, která byla na zápas nominována na poslední chvíli (mimochodem stejně jako delegát zápasu), podala oficiální stížnost."Byli bychom rádi, aby se o výsledku zase rozhodovalo na hřišti," sdělil deníku iDnes vedoucí slávistického týmu Richard Šubrt.

 

Právě se děje

Další zprávy