Příbram znovu nevstřelila gól a remizovala s Teplicemi

Sport Sport
12. 3. 2012 19:53
Pondělní dohrávka skončila 0:0
Foto: ČTK

Příbram - Fotbalisté Příbrami v pondělní dohrávce 20. kola fotbalové Gambrinus ligy prodloužili smolnou sérii bez vstřeleného gólu. 

S Teplicemi na své půdě remizovali 0:0 a bodově se dotáhli na šestou Duklu. Hosté zůstávají bod za svým dnešním soupeřem. 

První poločas příliš vzruchu nenabídl. Za zmínku stojí jen šance teplického Dolejše z 29. minuty, kdy se k němu dostal míč v pokutovém území a ranou bez přípravy netrefil branku. Hlavičku příbramského Hejdy zase na konci první půle vytáhl skvělým zákrokem brankář Grigar.

Čtěte více: 

To druhé dějství už bylo o něco zajímavější. Ke gólům bylo opravdu blízko na obou stranách. V 68. minutě se dostal do úniku domácí Koukal, ale vyběhnutého Grigara nepřekonal. Prakticky hned z protiútoku zahrozily Teplice. Čajič páli z hranice pokutového území, překonal brankáře Hrušku, ale míč z brankové čáry vytáhl příbramský stoper Hejda. 

Dál už si ani jeden z týmů nevypracoval žádnou vážnější příležitost a utkání tak skončilo bez branek. 

Příbram tedy na jaře neskórovala ani jednou, přesto si spolu s Teplicemi drží pozici v klidných vodách středu tabulky.

20. kolo první fotbalové ligy:
1. FK Příbram - FK Teplice 0:0

Rozhodčí: Lerch - Filípek, Mencl. ŽK: Hejda - Lukáš.

Sestavy:Příbram: Hruška - Štochl, Hejda, Krejčí, Divíšek - Mareš, Kraus (46. P. Pilík), T. Pilík, Pleško (86. Papšys) - Koukal, Bernardo (80. Krbeček). Trenér: Vavruška.

Teplice: Grigar - Vondrášek, Matula, Lukáš, Ježdík - Dolejš (90. Stožický), Čajič, Siva, Vůch (90. Volek) - Vachoušek - 

 

Právě se děje

Další zprávy