Týden: Slavia dluží 2 miliony za nájem stadionu v Edenu

ČTK ČTK
1. 3. 2012 23:07
Společnosti E Side nic nedlužíme, prohlásila Slavia
Synot Tip aréna
Synot Tip aréna | Foto: www.slavia.cz Jiří Pištěk

Praha - Fotbalová Slavia Praha dluží podle serveru tyden.cz okolo dvou milionů korun za nájem stadionu v Edenu vlastníkovi Synot Tip arény společnosti E Side Property, která prý zvažuje žalobu na vršovický klub. Týden se odvolává na důvěryhodný zdroj, E Side ani Slavia informaci nepotvrdily.

Podle serveru vršovický klub majitele Aleše Řebíčka dluží firmě E Side už od srpna, tedy hned za první měsíc, kdy se bývalý ministr dopravy stal majoritním vlastníkem klubu. E Side má prý už dokonce vypracovanou žalobu na Slavii a teď zvažuje, zda ji podá.

Zástupci E Side informaci nepotvrdili ani nevyvrátili. "Nemůžu to nijak komentovat, nemám k tomu ani mandát, protože se jedná o záležitost mezi dvěma obchodními subjekty," řekl ČTK marketingový ředitel E Side bývalý reprezentant Pavel Kuka.

Čtěte také:
Brněnskou Zbrojovku kupuje od Prosů právník Přeček
Slavia remizovala s Teplicemi, na výhru čeká pět zápasů

K celé kauze se nechtěla vyjadřovat ani investiční skupina Natland Group, která od podzimu z 80 procent vlastní E Side Property. "K obchodním vztahům se Slavií se v tuto chvíli nebudeme vyjadřovat," uvedl pro ČTK mluvčí Natlandu Rostislav Starý. Natland vlastnil Slavii předtím, než svůj podíl prodal Řebíčkovi.

Slavia tvrdí, že jde o výmysl. "Společnosti E Side nic nedlužíme," uvedla mluvčí klubu Soňa Nouzáková.

Pražský klub je v Synot Tip aréně v nájmu a za zápas platí podle informací Týdne okolo 350 tisíc korun. Vedle Slavie hrají v Edenu svá domácí utkání také Bohemians 1905.

 

Právě se děje

Další zprávy