Přibyl má dnes pohřeb. Rozloučit se mohou i fanoušci

Sport Sport
17. 2. 2012 10:00
Druhý muž Sparty ve čtvrtek náhle zemřel

Praha - V pátek těsně před oficiálním začátkem pohřbu se ve strašnickém krematoriu budou moci fotbaloví fanoušci a příznivci naposledy rozloučit s Lukášem Přibylem.

Někdejší ředitel Bohemians 1905 a taktéž místopředseda představenstva fotbalistů Sparty zemřel ve čtvrtek ve věku 33 let ve své kanceláři v Praze na Letné. Skonal zřejmě kvůli srdeční vadě.

Před pátečním pohřbem, jenž se uskuteční od dvou hodin, bude obřadní síň s rakví zesnulého otevřena na dvacet minut široké veřejnosti. Zájemci se ovšem musí dostavit nejpozději v 13:15. Nejbližší rodina se bude ve velké obřadní síni scházet po půl druhé.

Čtěte také:

Kvůli pohřbu Přibyla budou hrát Bohemians až v neděli
Přibyl údajně zemřel kvůli skryté srdeční vadě

Před síní bude možno sledovat velkoplošnou projekci ze smutečního obřadu a také zde bude místo, kam budou moci fanoušci a veřejnost pokládat věnce a zapalovat svíčky.

Tryzna bude také probíhat v Ďolíčku, tedy na původním stadionu Bohemians 1905, Zde budou moci fanoušci až do 21. hodiny zapalovat na tribuně pod kotlem svíčky a pokládat věnce.

Kvůli Přibylovu pohřbu bylo přeloženo i první jarní ligové utkání Bohemians 1905 s Jabloncem, jež se bude hrát až v nedělí od 17:00.  

Připomeňte si, jak 201 centimetrů vysokého a věčně usměvavého Přibyla vnímají stávající redaktoři sportovní redakce České televize (zdroj: youtube.com):

Youtube video
Youtube video | Video: youtube.com

 

Právě se děje

Další zprávy