Krajčík zpět v Edenu. Zas chceme do Ligy mistrů, říká

Sport Sport, bab
24. 7. 2009 14:45
Obránce se vyjadřuje ke svému znovupůsobení ve Slavii
SK Slavia Praha
SK Slavia Praha | Foto: Jan Langer

Bratislava - Slovenský obránce Matej Krajčík se vrací zpět do Slavie po nevydařeném působením v italské lize. Jeho Reggina sestoupila do nižší soutěže a jednatřicetiletého beka už nechtěla.

Slovenský reprezentant proto začal znovu trénovat ve vršovickém celku.

"Po návratu z Itálie jsem zavolal trenérovi Jarolímovi, jestli bych se mohl připravovat s mužstvem," poodkrývá zákulisí svého přestupu slovenský obránce. "Po týdnu mi zavolal a oslovil mě, abych zůstal," pokračuje Krejčík.

"Samozřejmě mě to potěšilo, ale nemyslím si, že bych měl jisté místo v základní sestavě. Na mém postu hraje i český reprezentant do dvaceti let Ondřej Čelůstka," poznamenal odchovanec senického fotbalu pro list Pravda.

Čtěte dále: Slavia chystá velký návrat. Láká zpět Matěje Krajčíka

Na pravé straně obrany se mu dařilo, kouč jej často poslal i do zálohy. Teď se zřejmě znovu představí v Edenu. "Já se cítím fyzicky výborně a nic mi nebrání hrát," ubezpečuje nová posila Slavie.

Krajčík komentuje i fakt, že složení týmu se od jeho minulého působení dost obměnilo.

"Podobná situace se stala i před dvěma lety, kdy do mužstva přišlo naráz deset nových hráčů a podařilo se vytvořit fungující tým, který se účastnil Ligy mistrů i dosáhl na mistrovský titul."

Čtěte více: Nová Slavia i Sparta. Drama s hráči, které neznáte

Slávistický obránce věří, že trenér Jarolím bude prosazovat tuto fotbalovou sezonu stejný herní styl jako doteď. "Trenér si zakládá na výborné organizaci hry a nátlakovém útočném stylu a v tom je Slavia teď nejlepší," poodkrývá taktiku hry slovenská posila.

Edenští mají vysoké cíle pro nadcházející ročník, což potvrzují i nákupy dalších hráčů. Krajčík k tomu přiznává. "Cíle jsou každý rok stejné - vyhrát ligu a uspět v Lize mistrů."

To, jestli za postup do Ligy mistrů dostanou od klubu odměnu, je ještě v jednání.

 

Právě se děje

Další zprávy