Torres: Musíme si dát velký pozor i na Manchester City

yac
30. 6. 2009 21:30
"United zase budou tuze postrádat Teveze" míní Torres
Fernando Torres.
Fernando Torres. | Foto: Reuters

Liverpool - Nejen Arsenal, Chelsea a Manchester United, tedy tradiční soupeři z "velké čtyřky" budou kromě Liverpoolu v další sezoně aspirovat na titul v Premier League.

Fernando Torres, hvězda španělské reprezentace a liverpoolského FC cítí, že o vysněnou trofej bude bojovat i Manchester City, celek vlastněný arabskými šejky, který ovšem v loňském ročníku skončil na desátém místě a nekvalifikoval se ani do Evropské ligy.

"Samozřejmě boudou našimi hlavními rivaly Manchester United a Chelsea. Nelze ale opomenout ani Arsenal a Manchester City," prohlásil Torres na oficiálních stránkách svého klubu.

Čtěte také:

Manchester City zase ostrouhá. Eto´a nejspíš nezlanaří
Rooney: Zapomeňte na Ronalda. Góly nasázím já

"Manchester City dává dobrými přestupy dohromady silný tým," pochválil přestupovou politiku "Citizens" Torres.

Do celku vedeného Markem Hughesem přišli před nedávnem například Roque Santa Cruz z Blackburnu a Gareth Barry z Aston Villy.

A ačkoliv Kamerunec Eto´o z Barcelony pravděpodobně lákavou nabídku Manchesteru odmítne, dělá si City zálusk na další velké jméno, Carlose Teveze, kterému ve středu skončí smlouva s United.

United bude chybět Tevez

Svěřenci Alexe Fergusona budou v nadcházející sezoně opět velkými favority na titul, i přes některá oslabení kádru. Ty by však "rudí ďáblové" mohli nahradit novými hráči.

Carlos Tevez v poháru Blackburnu nasázel hned čtyři branky
Carlos Tevez v poháru Blackburnu nasázel hned čtyři branky | Foto: Reuters

"Manchesteru bude tuze chybět Carlos Tevez, ale uvidíme, koho podepíší," míní Torres, vědom si astronomické částky, kterou United získali za přestup Cristiana Ronalda do Realu Madrid.   

Každopádně Liverpool bude letos znovu útočit na titul, jenž měl loni za Manchesterem na dosah.

"Znovu bude naším hlavním cílem vyhrát Premier League," prohlašuje pětadvacetiletý forvard.

"Hlavně ale musíme být přesvědčivější na vlastním hřišti proti takzvaným slabším týmům," je si vědom některých nedobrých domácích výsledků Torres.
 
Celek z Anfield Road naposledy vyhrál anglickou nejvyšší soutěž v sezoně 1989-90, takže by určitě rád nadvládu především Manchesteru United (který od té doby ligu vyhrál celkem jedenáctkrát) narušil.

1. kolo nového ročníku Premiere league začíná 15. srpna.

 

Právě se děje

Další zprávy