Beckham nám všechno nevyhraje, vědí v Los Angeles

ČTK, SportPlus
10. 7. 2007 16:20
Prezident Los Angeles Galaxy varuje, že Beckham na všechno nestačí
David Beckham.
David Beckham. | Foto: Reuters

Los Angeles - Prezident fotbalového klubu Los Angeles Galaxy Alexi Lalas varuje před nerealistickými očekáváními od příchodu Davida Beckhama.

Galaxy se herně nedaří, a tak fanoušci spoléhají na to, že právě plánovaný páteční příchod největší hvězdy světové kopané bude impulzem k lepším výsledkům.

"S Davidem Beckhamem budeme vyhrávat, ale také prohrávat. Nemůžeme vyhrát každý zápas a on nemůže v každém zápase nastřílet pět branek," cituje Lalase BBC. "Také mu musíme dát chvíli na přizpůsobení," varoval.

Lalas, který se angažováním Beckhama proslavil po celém světě, zároveň připustil, že humbuk okolo Beckhamova příchodu měl špatný vliv na sportovní výkony Galaxy, které ztrácí jeden bod za druhým.

"Bez pochyb jsme se dostali pod velký tlak již od doby, kdy jsme Beckhamův příchod oznámili. Oči z celého světa se teď dívají na nás a my z toho chceme těžit. Je to šílené, ale dobře šílené," dodal.

"Takovou sezonu žádný klub MLS ještě neměl Je unikání z heldiska pozornosti, termínové listiny i tlaku na nás," dodal.

Bývalý kapitán anglické reprezentace se pro odchod do Major League Soccer rozhodl v lednu, kdy neprodloužil smlouvu s Realem Madrid, s nímž nakonec ještě získal španělský titul.

Nyní se připravuje na pompézní a celosvětově sledovaný vstup do zámořské soutěže. Poprvé by se měl představit v dresu Galaxy 21. července během přátelského utkání s Chelsea. Chytat by proti němu měl Petr Čech.

 

Právě se děje

Další zprávy