Plzeň a Teplice vyjedou na turnaje

ČTK
5. 1. 2007 11:32
Praha - Dva fotbalové kluby vyrážejí na halové turnaje v Německu, jeden už absolvuje přípravný zápas a Příbram odstartuje zimní přípravu. Tak vypadá víkendový program českých prvoligových týmů, z nichž desítka už je v plném tréninku.

Víkendový program:

Sobota 6. ledna: 
Turnaj v Riese (12:00, přímý přenos DSF): startuje i Viktoria Plzeň.  Turnaj v Drážďanech (14:00): startují i Teplice. 
11:15 SK Kladno - Ústí nad Labem, 
Neděle 7. ledna: 
13:45 zahájení přípravy fotbalistů Marily Příbram (Příbram).

Většina mužstev teprve začíná s přípravou, ale Plzeň už podruhé v rozmezí několika dnů vyrazí k západním sousedům na halový turnaj. V tom prvním se Západočeši příliš nevyznamenali, ale byl dobrou zkouškou před sobotní cestou do Riesy. Tam na svěřence Stanislava Levého čeká Norimberk, Chotěbuz, Aue, rezerva Bayernu a Lokomotiv Lipsko. Turnaj začíná v pravé poledne, přímo jej vysílá DSF. 

Na turnaj do Drážďan po roce vyrazí fotbalisté Teplic, kteří v Německu budou obhajovat loňský triumf. "Vzpomínáme na loňský turnaj moc rádi. Byl výborně organizovaný a kulisa nás všechny nadchla.

Tím že jsme turnaj vyhráli, se vše ještě umocnilo," řekl asistent trenéra Jiří Bartl na klubovém webu. Tepličtí cestují v kompletním složení, protože jim to ukládá i reglement turnaje. V základní skupině je čekají Jena a Magdeburg, výkop je ve 14:00. 

Na velké hřiště už vyběhnou hráči Kladna, kteří si na sobotní poledne pozvali druholigové Ústí nad Labem. 

V Příbrami se bude v neděli především představovat, protože ve čtvrtek nastoupil trenér Jiří Kotrba a ten poprvé předstoupí před své nové svěřence. Ve 13:45 se hráči sejdou na stadionu U Litavky po zimní dovolené a vzápětí vyběhnou k první společné přípravě.

 

Právě se děje

Další zprávy