Vyhrajte vstupenky na Partičku na vzduchu!

Kultura Kultura
17. 7. 2012 13:25
Partička míří do amfiteátru na Konopišti
Foto: Aktuálně.cz

Soutěž - S online deníkem Aktuálně.cz můžete vyhrát třikrát dvě vstupenky na akci Partička na vzduchu, která se uskuteční v amfiteátru na Konopišti v sobotu 28. července.

Půjde o první ročník happeningu fanoušků a diváků Partičky - pořadu, který se v dubnu stal absolutním vítězem ankety televizní popularity Týtý. Na pódiu se sejdou jak zástupci české verze (Michal Suchánek, Richard Genzer, Ondřej Sokol a Igor Chmela) tak slovenské  (Lukáš Latinák, Juraj Kemka, Marian Miezga, Robo Jakab, Rišo Stanke a Roman Pomajbo). V rámci komponovaného programu, který vypukne v 15:30 a skončí až kolem 23. hodiny, vystoupí také spřátelené kapely - Děda Mládek Illegal Band, Hamleti (Dalibor Gondík, Aleš Háma, Jakub Wehrenberg), Slušní chlapci, ABBA World revival a Zevláky feat. Rodney Nowak. 

Pro návštěvníky, kteří chtějí otestovat své vlastní improvizační schopnosti, bude k  dispozici „workshop ve stanu", kde si budou moci zahrát s aktéry jednotlivé populární partičkovské hry. Samozřejmostí je autogramiáda, možnost nafotit se s herci nebo si koupit „něco veselého na památku".

Uzávěrka je v pondělí 23. července v 11 hodin. Výherce upozorníme e-mailem, vstupenky zašleme poštou.

Veškeré další info o akci na www.partickanavzduchu.cz.

 

Právě se děje

Další zprávy