Video: Rekordman přenesl v ústech 17 kilo červů

Jiří Krejčík
23. 5. 2009 12:05
Londýn - Charlie Bell z Velké Británie se může pochlubit nejhnusnějším světovým rekordem všech dob. Do Guinnessovy knihy bude zapsán jako ten, kdo za hodinu přemístil ve svých ústech 17 kilo červů.
Charlie Bell nabíral červy z obrovského hrnce a plival je do skleněné nádoby na vedlejším stolku
Charlie Bell nabíral červy z obrovského hrnce a plival je do skleněné nádoby na vedlejším stolku | Foto: Jiří Krejčík

"Bylo to nechutné," přiznal se čerstvý světový rekordman. "Několik měsíců jsem to trénoval doma s rýží, ale nikdy jsem neměl pusu plnou červů," dodal bývalý stavební dělník z Leytonu.

Charlie Bell má už za sebou podobných výkonů několik. Na svůj profil na YouTube umisťuje videozáznamy svých kousků, které mnohým divákům zvedají žaludek.

Tenhle byl ale zatím nejdrsnější. "Párkrát jsem na červy chytal ryby, ale tohle je úplně jiný level," přiznal 35letý Bell.

"Vůbec jsem si neuvědomil, že budou tak odporně páchnout. Žijí ve vlhku a v dírách a tak hrozně smrdí čpavkem. Bylo to jako strčit hlavu do špinavého záchodu," popsal Charlie své setkání s červy, na jehož konci ukázal divákům kýbl plný zvratků.

"Jejich vnitřnosti se mi zachytávaly mezi zuby a hodně jsem jich asi i spolkl. Zvracel jsem a myslel jsem si, že to nedokážu ale nakonec se mi to nějak podařilo," řekl šťastný světový rekordman.

Youtube video
Youtube video | Video: youtube.com

 

Právě se děje

Další zprávy