Žena vzala syna na střelnici, aby ho popravila

Kristina Winklerová
11. 4. 2009 14:31
Tallahassee (Florida) - Rodinná tragédie jak z akčního filmu se odehrála na střelnici ve floridském Casselberry. Čtyřiačtyřicetiletá žena nejprve zastřelila svého syna a pak si vzala život.

Nepříčetná matka přistoupila zezadu k nic netušícímu synovi, který právě střílel na terč, a jedinou ranou mu prostřelila hlavu. Jen o několik vteřin později si sama vložila zbraň do úst.

Žena svůj čin již delší dobu plánovala a dvacetiletého syna pozvala na nedělní výlet na střelnici s jasným úmyslem připravit ho o život. Mladík i jeho matka bydleli ve stejném městě, ale odděleně.

"Musela jsem poslat svého syna do nebe a sebe do pekla," napsala podle deníku TheSun.co.uk ve svém dopise na rozloučenou. Žena se považovala za Antikrista a syna chtěla zachránit před zatracením.

Šokující scénu zachytily do nejmenších podrobností bezpečnostní kamery. Matka se nejprve natáhla pro volnou zbraň a pak syna bez zaváhání a z bezprostřední blízkosti střelila.

Žena pak ustoupila o několik kroků zpět a prostřelila si hlavu. Muž na vedlejším stanovišti mezitím na zemi zpozoroval těla a začal křičet o pomoc.

"Viděl jsem, jak se to dítě hroutí a dusí se krví," vypověděl konsternovaný svědek. Mladík zemřel na místě.

Zabíjet jí prý přikázal Bůh

Matka, která zemřela až v nemocnici, po sobě zanechala také nahrávku, ve které svůj čin obhajuje a vysvětluje. Zabíjení prý plánovala od té doby, co slyšela Boha říkat: "Máš zbraň. Můžeš to udělat."

"Bůh mě proměnil v Antikrista. Jsem dobrým člověkem, ale Ďábel a Bůh ze mě udělali tu nejhorší osobu na světě," líčila žena dále své pohnutky.

V nahrávce také popisovala své halucinace a omlouvala se chlapcovu otci. "Až se dostaneš do nebe, řekni mému synovi, jak moc jsem ho milovala," vzkázala mu.

Policejní zpráva odhalila, že u čtyřiačtyřicetileté ženy lékaři v minulosti diagnostikovali duševní poruchu, kvůli které skončila v léčebně. Vyšlo také najevo, že matce byl na střelnici zakázán vstup, protože se tam před sedmi lety pokusila o sebevraždu.

 

 


 


 

 

Právě se děje

Další zprávy