CSR fórum | Byznys a společnost
16. 4. 2013 16:20

Jak podnikat odpovědně? CSR Summit hledal odpovědi

Konference nabídla vystoupení lídrů odpovědného byznysu, podnikatelů i zástupců médií
Foto: Aktuálně.cz

Letošní CSR Summit, který se v úterý konal v pražském DOXu (a který čtenáři Aktuálně.cz mohli sledovat v přímém přenosu), navázal svým programem na úspěšný loňský první ročník. Kromě zajímavých zahraničních řečníků zde k tématům souvisejícím se společenskou odpovědností firem (CSR, Corporate social responsibility) vystoupili lídři českého odpovědného byznysu, podnikatelé, kteří se nebojí inovací, a zástupci předních českých médií.

CSR summit 2013 nabídl účastníkům konference pět tematických panelů:

1. Udržitelnost jako globální téma

2. Vztahy firem v dodavatelsko-odběratelských řetězcích

3. Rodinné firmy v současném světě

4. Inovace jako příležitost pro české firmy

5. Média a udržitelnost

Mezi řečníky konference vystoupili Jan-Willem Vosmeer, globální CSR manažer společnosti Heineken, Florin Trandafirescu, generální ředitel Unilever ČR a SR, Michaela Chaloupková, členka představenstva a ředitelka Divize nákup Skupiny ČEZ, Radek Hovorka, finanční ředitel IBM pro střední Evropu, Luděk Niedermayer z Deloitte ČR, Ivan Dvořák z Innovation Leadership Agency, spisovatel Karel Hvížďala, šéfredaktor Hospodářských novin Petr Šabata či ředitel pro obsah portálu Centrum.cz Jakub Unger.

Jako zvláštní host vystoupila také Miluše Horská, místopředsedkyně Senátu PČR, mezi jejíž témata dlouhodobě patří neziskový sektor a rozvoj sociálního podnikání v České republice.

Podrobnější informace o CSR Summitu 2013 i o vystoupení jednotlivých řečníků přineseme v příštích dnech.

 

Právě se děje

Další zprávy