Kupte si byt v České televizi

Jitka Gráfová
7. 8. 2006 11:30
Praha - Máte peníze, chcete byt, ale bojíte se, že můžete někomu naletět? ČT připravuje nový life-stylový magazín právě o koupi nového domova.
Foto: Aktuálně.cz

Show, jež pro Českou televizi připravuje Real TV, bude pomáhat těm, kteří mají připraveny peníze na koupi nového bydlení, mají ujasněn rozpočet, ale nedokáží se však rozhodnout pro lokalitu a hlavně neumějí odhadnout nevýhody nabídek bydlení.

"Celý pořad bude podáván zábavnou formou a bude naladěn v duchu témat - chci z města na venkov, chci byt s terasou nebo dům s bazénem," uvedl pro deník Aktuálně.cz z produkční společnosti Michal Richter.

V každém díle se představí pár, rodina nebo jednotlivci, kteří chtějí nový domov. Tým realitních a finančních expertů vybere tři rozdílné varianty možného bydlení. Kamery budou sledovat, jak si zájemci nové bydlení prohlížejí, o čem spolu při prohlídkách diskutují a co je pro ně důležité.

Foto: Aktuálně.cz

"Poté se půjde na prohlídku všech tří bytů, v každém čeká finanční makléř, který ukáže přednosti bytu a upozorní na případné nedostatky."

Na závěr je čeká velká rodinná porada, poslední rady od odborníků jako architektů, nezávislých projektantů i známých osobností. A pak přijde na řadu část nejtěžší - rozhodnout se. "Rodina má ale právo si nevybrat," dodal Richter.

První díly se začnou točit během srpna a zájemci z řad diváků se mohou už nyní přihlásit. Role průvodce se ujme moderátor Petr Lesák, který v současné době uvádí i pořad o změně image Vypadáš skvěle!. S magazínem Přes nový práh se budou diváci setkávat od podzimu vždy ve středu od 21 hodin na prvním programu.

 

Právě se děje

Další zprávy