Prima: Prostitutky se postaví babičkám

Jitka Gráfová
29. 6. 2006 11:00
Praha - Televize Prima ani v létě nepřestává bojovat o diváky. Od poloviny července vyrukuje se zábavným pořadem Vylomeniny.

Jeho princip spočívá v souboji dvou několikačlenných týmů vybraných z kontrastních prostředí. Například politici versus novináři, babičky versus prostitutky či profesoři a studenti. Tým, který zvítězí, si odnese finanční odměnu 50 tisíc korun.

"Záběr je opravdu široký a formát lze přizpůsobovat i konkrétním společenským situacím," říká mluvčí televize Prima Jana Malíková.

Na soutěžící čekají rozličné úkoly s různou obtížností. Boj odstartuje zahřívací úkol, časově omezený šedesáti vteřinami. Poté přijde na řadu kolo druhé, jež bude mít pětiminutový časový limit. Třetí úkol bude prý nejnáročnější a na jeho splnění budou mít soutěžící patnáct minut. 

Závěrečný úkol bude pro každý díl stejný a není na soutěžních polích žádnou převratnou novinkou. "Soutěžící musejí strhnout ubrus, na kterém je jimi zvolený počet talířů. Za každý, který zůstane na stole a nerozbije se, obdrží jeden bod. Dosavadní průběh klání může závěrečné kolo zcela zvrátit," dodává mluvčí.

Podle ní mezi přednosti pořadu patří dynamika, flexibilita a humor. K tomu prý přispěje fakt, že celý pořad se nenatáčí ve studiu, ale v exteriérech.

I když natáčení začne už tento týden, Prima tají jméno moderátora. "Prozradíme ho v  nejbližších dnech," řekla deníku Aktuálně.cz mluvčí.

S pořadem převzatým  ze slovenské TV Markíza se diváci budou setkávat každou středu navečer; prozatím je naplánováno osm padesátiminutových dílů.

Vylomeniny nejsou jediným pořadem, které na léto Prima připravuje. Vznikne i nový pořad Inkognito, v němž známí hosté budou hádat netradiční povolání, a nová show Bar.

 

Právě se děje

Další zprávy