Na Česko poprvé zaútočí mimozemšťané

Jitka Gráfová
11. 7. 2006 9:00
Praha - Hledáme je ve vesmíru, ale co když už žijí mezi námi? Prima od úterý uvádí sci-fi seriál Invaze. Uvnitř: VIDEO
Foto: TV Prima

"Seriál Invaze s velkým úspěchem od září 2005 vysílá americká televizní stanice ABC. U nás se objeví vůbec poprvé," uvedla mluvčí televize Prima Jana Malíková k seriálu, který Prima mohutně ohlašuje promospoty.

Hlavním hrdinou je strážce amerického národního parku Russell, který byl vždycky skeptický vůči paranoidním a konspiračním teoriím svého nevyzpytatelného švagra.

Jenže teď bude možná muset přehodnotit své názory: po hurikánu totiž v jejich komunitě začne docházet k řadě bizarních událostí.

I když  jeho dcera Rose tvrdí, že viděla stovky světel letících během bouře směrem k vodě, Russell její tvrzení nebere v úvahu, dokud nezačne mít podezření, že se s jeho bývalou ženou Mariel děje něco velmi divného.

Ráno po hurikánu je Mariel nalezena nahá ve vodě a vůbec si nevzpomíná, co se stalo předešlou noc. Co když jsou přírodní katastrofy jen zástěrkou určenou k zamaskování něčeho mnohem hrozivějšího?

Zatímco se městečko Everglades v okrese Homestead na Floridě usilovně snaží o svou obnovu, šerif Tom Underlay nařizuje uzavřít celou oblast do karantény.

Russell začíná podivné události vyšetřovat a nevědomky zahajuje boj o přežití své rodiny, své komunity a v konečném důsledku možná i lidské rasy.

Autorem  námětu a producentem Invaze je Shaun Cassidy. Hlavní roli ztvární Eddie Cibrian, v dalších rolích se představí Kari Matchett, Lisa Sheridan, Tyler Labine, Alexis Dziena, Evan Peters, Ariel Gade, Aisha Hinds a další.

Nový seriál, ve kterém je dobré dávat si pozor na sousedy, se bude vysílat po dvaadvacet úterních a čtvrtečních večerů, vždy okolo 22. hodiny. 

 

Právě se děje

Další zprávy