Léto na Nově: staré pecky a policajti

Jitka Gráfová
28. 6. 2006 15:00
Praha - Prázdniny se na Nově odehrají pod heslem Letní jízda. Platí ovšem hlavně pro ty, kdo rádi sjíždějí osvědčené filmy. Uvnitř. SPOT
Výměna manželek - logo
Výměna manželek - logo | Foto: TV NOVA

"Letní jízda divákům přiveze pestrý program v podobě spousty českých i zahraničních filmů, premiérových krimiseriálů, reality show i přenosů ze závodů F 1," uvedla mluvčí televize Nova Veronika Šmítková.

Oblíbené domácí seriály Ordinace v růžové zahradě a Ulice budou mít o letošních prázdninách volno. "Na obrazovkách se však objeví reprízy nejzajímavějších dílů z první řady reality show Výměna manželek," míní mluvčí.

Ozdobou pondělních večerů se prý stanou slavné americké policejní komedie o svérázných posilách policejního sboru Policejní  akademie 1 až 7.  V úterý a ve čtvrtek se diváci dočkají premiérových dílů seriálu Kriminálka Miami, od 11. července se budou setkávat s novým seriálem Brigáda.

Středy večer budou patřit komediím a českým filmům. Televize vyškrábne notoricky známé filmy S tebou mě baví svět, Noc na Karlštejně, Vrchní, prchni a Slavnosti sněženek. Diváci uvidí i Troškovu Andělskou tvář, film Trhala fialky dynamitem či Kamaráda do deště.

Letní jízda na Nově ovšem přiveze i televizní premiéry amerických megafilmů Letec a Jádro. Milovníci katastrofických filmů si na své přijdou s filmy Turbulence, Ohnivé inferno a Twister. V srpnu na diváky čeká Panika ve vzduchu.

Páteční večery budou patřit rodinným komediím: Asterix a Obelix, Asterix a Obelix: Mise Kleopatra, Hlava rodiny a Hlava rodiny 2: Tatínek nebo dědeček. 

Foto z pořadu Výměna manželek
Foto z pořadu Výměna manželek | Foto: TV NOVA

"Na setkání s hollywoodskými hvězdami se můžou diváci těšit i v mnoha dalších amerických filmech - například Zakázané ovoce, Pravda a lež, Polibek před smrtí, Zmije, Hříšný tanec, Táta lump, Včera narozeni, Sedm let v Tibetu nebo S nasazením života," dodala mluvčí.

Diváci se mohou setkat s francouzským komikem Louisem de Funesem a nedělní podvečery mohou strávit s osvědčenými trháky typu Tootsie, Vzpomínek na Afriku či Nevěsty na útěku.

Své oblíbené pohádky naleznou děti ve stejných časech jako po celý rok - tedy v sobotu a neděli dopoledne.

A k nim navíc ještě přibude porce dětských filmů jako Perníková chaloupka, Prázdniny pro psa, Lucie postrach ulice nebo A zase ta Lucie.

 

Právě se děje

Další zprávy