Něrgešová a Bouček se vrhnou na Bar

Jitka Gráfová
27. 6. 2006 11:00
Praha - Ona uváděla SuperStar, on VyVolené - teď se potkají v Baru. Laďka Něrgešová a Libor Bouček se stanou moderátory nové show. Uvnitř: SPOT NA BAR

"Musím říci, že se málokdy vidí, aby dva moderátoři společně tak perfektně fungovali, jako je tomu v případě Laďky a Libora," říká šéfredaktor vlastní tvorby Prima TV Petr Nezval.  

"Vzájemně se báječně doplňují a jsem si víc než jistý, že budou díky svému smyslu pro humor skvělými průvodci živých přenosů z Baru."

A jak se na moderování Baru těší Laďka Něrgešová? "Samozřejmě se těším. Naštěstí mi to nenabourá žádnou dovolenou. Těším se hlavně na spolupráci s Liborem, se kterým se známe už asi deset let a ještě jsme spolu nic nedělali," říká Laďka Něrgešová.

ČTĚTE: SPECIÁL: Co nového chystají televize?

Libor Bouček nabídku moderování dlouho zvažoval a nakonec se ji rozhodl přijmout.  "Po podrobnějším zkoumání tohoto pořadu jsem přesvědčen, že Bar bude jeden z nejzábavnějších pořadů tohoto léta," míní Bouček.

Interaktivní reality show Bar startuje na televizních obrazovkách 10. července. V pořadu bude minimálně dvanáct soutěžících z řad VIP osobností, ale i zatím neznámých lidí provozovat Bar v areálu Go Žluté lázně v Praze.

Společně budou usilovat o přízeň diváků. Bar bude normálně otevřen veřejnosti a každý se může účastníky reality show nechat obsloužit. Ze známých jmen představila televize už finalistu soutěže Česko hledá Superstar Tomáše Savku a herečku Anife Vyskočilovou.

 

Právě se děje

Další zprávy