Léto na Primě: hodně alkoholu a vášní

Jitka Gráfová
26. 6. 2006 9:00
Praha - Co nabídnou televize o prázdninách? Nejvíc novinek kromě tradičního probírání archivů zřejmě nabídne Prima. Uvnitř: SPOTY
Foto: TV Prima

Deník Aktuálně.cz vám představí novinky i letní taháky televizích stanic. Exkluzivně také přinášíme televizní spoty, jimiž televize diváky lákají.

Letošní léto na Primě bude podle stanice hodně pestré a ponese se ve znamení novinek. "Televize přichystala hned několik nových pořadů jak vlastní tvorby, tak seriálů i filmových lahůdek," říká mluvčí televize Prima Jana Malíková.

Největším lákadlem, na které Prima vsadila a kterému přizpůsobila své letní televizní promospoty, je nová reality show Bar. S ní se diváci budou setkávat denně od 10. července.

"Je to moderní a typicky letní formát, v němž bude minimálně dvanáct soutěžících z řad VIP osobností, ale i zatím neznámých lidí provozovat Bar v areálu Go Žluté lázně v Praze. Společně budou usilovat o přízeň diváků. Bar bude normálně otevřen veřejnosti a každý se může účastníky reality show nechat obsloužit," uvedla mluvčí.

Kromě této novinky si Prima hodně zakládá na dvou nových vlastních pořadech. Prvním z nich jsou Vylomeniny, v němž budou dvě odlišné skupiny soutěžit v netradičních úkolech. A tím druhým je hra Inkognito, v níž budou čtyři VIP osobnosti hádat profesi utajených hostů.

Kriminálky i Invaze

Ze seriálové dílny televize bude reprizovat například divácky oblíbené krimicykly; v odpoledních hodinách to budou Alice Neversová, Komisařka Diana Carrová či Komisař Maigret z francouzské produkce.

Nedělní dopoledne ovládne Hercule Poirot s Davidem Suchetem v hlavní roli, středeční večery budou patřit komisaři Barnabymu představovanému Johnem Nettlesem ve Vraždách v Midsomeru.

Páteční večery zpestří italský romanticko-historický seriál Elisa z Rivombrosy, milovníky záhad a tajemna zase potěší Lovci duchů o paranormálních jevech. Novinkou je Invaze zabývající se otázkou mimozemských civilizací.

"Invaze je velmi atraktivní zbrusu nový seriál z americké produkce a je kombinací atraktivních akčních a sci-fi prvků," míní mluvčí.

A jakých celovečerních filmů se diváci dočkají? Budou mezi nimi tituly jako 28 dní se Sandrou Bullockovou, Hvězdná brána s Kurtem Russelem, Polibek draka s Bridget Fondovou, Pavučina snů s Morganem Freemanem, Řeka smrti s Michaelem Dudikoffem, Americký prezident s Michaelem Douglasem.

Diváky mají přitáhnout i Nebezpečné myšlenky s Michelle Pfeifferovou, Nepřítel mého nepřítele s Daryl Hannahovou, Vodní svět s Kevinem Costnerem, Batman a Batman se vrací s Michaelem Keatonem, Batman navždy s Valem Kilmerem, Půlnoční běh s Robertem De Niro, Atentát s Jonem Voightem, Stahující se smyčka a Vesmírní kovbojové s Clintem Eastwoodem a řadu dalších.

Na své si přijdou i fanoušci klasického westernu: třeba při sledování klasiky Kovbojové s Johnem Waynem nebo spaghetti westernu Vůně cibule s Franco Nerem.

"Navíc budeme vysílat jednou týdně jeden díl Rodinných pout a nové díly Receptáře prima nápadů," uzavírá televizní výběr mluvčí.

  • Podrobný program TV Prima najdete ZDE
 

Právě se děje

Další zprávy