Slavné tváře zasáhne televizní Inkognito

Jitka Gráfová
20. 6. 2006 10:00
Praha - Televize Prima se chystá v létě lovit diváky novým zábavným pořadem Inkognito. Známé osobnosti se tu promění v hadače povolání.
Foto: TV Prima

"Pořad spojuje jednoduchý princip hry s popularitou, vtipem a šarmem účinkujících osobností," říká mluvčí Primy Jana Malíková.

Inkognito se poprvé dostane na obrazovky ve čtvrtek 13. července v 19:50 a bude se pak uvádět každý týden v tuto dobu. Vystupují v něm čtyři osobnosti "hadači" - kteří se snaží odhalit profesi pozvaných hostů.

Jejich povolání je vždycky neobvyklé: žena pilotka či vojačka nebo záchranář horské služby. Před samotným hádáním napoví host slovem nebo gestem předem stanovenou indicii, jež se vztahuje k jeho profesi. Takto se odehrávají první tři kola.

Moderátor Petr Vondráček
Moderátor Petr Vondráček | Foto: TV Prima

Ve čtvrtém, posledním kole mají pak hadači na očích škrabošky a musí odhalit jméno všeobecně známého hosta. Aby ho nepoznali ani podle hlasu, moderátor tlumočí jeho mimická gesta.

Oněmi čtyřmi hadači a zároveň baviči budou Dana Morávková, Alice Bendová, Bohumil Klepl a Martin Zounar. Zpěvačky Ilona Csáková a Lucka Vondráčková se objeví jako první hosté.

Inkognito bude moderovat herec a hudebník Petr Vondráček. "Je to činnost, se kterou doposud nemám moc velkou zkušenost, ale určitě se s tím poperu. Moc se na to těším, tenhle pořad je výborně vymyšlený. Doufám, že ho s kolegy svou účastí nepokazíme," říká novopečený moderátor.

Lucka Vondráčková v pořadu Inkognito
Lucka Vondráčková v pořadu Inkognito | Foto: TV Prima

Do pořadu se budou moci zapojit v průběhu léta i televizní diváci. Kdo pošle návrh na neobvyklou profesi, může získat odměnu ve výši 5 tisíc korun.

 

Právě se děje

Další zprávy