reklama

Krajčo se oženil. S Hraběnkami

Televize - Natáčení nového seriálu České televize je v plném proudu. Na obrazovky se v něm vrací i Josef Abrhám.

Třináctidílný seriál Hraběnky by se měl vysílat od konce příštího roku. Odehrává se na vesnici a vypráví o rodinných vztazích a láskách čtyř dcer soukromého zemědělce Josefa Hraběte; toho hraje právě Abrhám. Do života rodiny zasahují sousedské rozepře, komunální politika a život v blízkosti německých hranic.

Ve vesničce zápolí východ se západem, staré zvyky s novými jevy. Svět s trochu jiným žebříčkem hodnot má Ukrajinka Nina, která do pohraničí přijede za českým přítelem Honzou, ale okouzlí podivínského syna z bývalé sudetské rodiny v podání Richarda Krajča.

A ten se nyní v seriálu oženil pod režijním vedením Jaroslava Brabce; Ninu ztvárnila ukrajinská herečka a vicemiss Ukrajiny Katerina Volokhina. Svatebčany nahradily hvězdy seriálu včetně Josefa Abrháma, Jany Hlaváčové, Zuzany Bydžovské, Luďka Munzara, Veroniky Freimanové, Rudolfa Hrušínského či Josefa Vinkláře.

Autory seriálu jsou Ivo a Eva Pelantovi, kteří už mají za sebou úspěšné seriálové projekty Ranč u Zelené sedmy a Hop nebo trop. Původní profesí kameraman Jaroslav Brabec režíruje seriál poprvé; za sebou má filmy Kuře melancholik či Krvavý román.

"Jsem rád, že se toho Iveta nedožila." Seriál o Bartošové to od blízkých schytal | Video: Michaela Lišková
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama