Obrazem: Jak Tom Cruise řekl potřetí ano

pat, Reuters
19. 11. 2006 18:20
Bracciano - Hollywood se na víkend přestěhoval na středověký hrad u Říma. Tom Cruise a Katie Holmesová si tam při scientologickém obřadu slíbili věrnost.
Katie Holmesová a Tom Cruise: Oficiální svatební fotografie.
Katie Holmesová a Tom Cruise: Oficiální svatební fotografie. | Foto: Reuters

Holmesová a Cruise se pro svatební obřad nechali obléci od Giorgia Armaniho, nevěsta měla na sobě blýštivou róbu v barvě slonoviny, Cruise tmavý oblek.

Obřad vedl scientologický pastor, po jeho skončení zataženou oblohu nad hradem postaveným v 15. století ozářil mohutný ohňostroj. Novomanželům zazpíval italský tenorista Andrea Bocceli, oslavy se protáhly dlouho přes půlnoc.

Celá svatba podle odhadů přišla na dva a půl milionu dolarů. Pozváno bylo 150 hostů, takřka výhradně hollywoodských celebrit. Tisíce zvědavců i paparazziů zůstaly mimo prostory hradu.

"Jsem fakt zklamán, uspořádali si tady svatbu a bylo by od nich fér, kdyby si našli aspoň chvíli na to, aby nám zdálky zamávali," uvedl pro agenturu Reuters Michele Pagano, který si chtěl pořídit fotografii novomanželů pomocí mobilního telefonu.

Kromě nesčetných celebrit byly na svatbě také tři Cruisovy děti - kromě jeho nedávno narozené dcerky Suri do Itálie dorazily i dcera Isabella a syn Connor, které herec adoptoval za svého předešlého manželství s Nicole Kidmanovou.

Na sklonku víkendu pak novomanželé odletěli na svatební cestu na Maledivy.

 

Právě se děje

Další zprávy