Komerční článek - Toto je reklamní sdělení. Aktuálně.cz není jeho autorem a neovlivňuje jeho obsah

Dobrou investicí jsou jen kvalitní spotřebiče

Komerční sdělení
27. 10. 2011 12:38
Dobrou investicí jsou jen kvalitní spotřebiče

Asi každý máme zkušenost s tím, že výrobek přestane plnit svou funkci často těsně po uplynutí záruční lhůty. Objeví se skryté vady, často už neopravitelné, a nám tak zbudou jen oči pro pláč a nutnost pořídit výrobek nový.

Nejinak tomu bývá u domácích spotřebičů, především u těch podezřele levných. Vzpomínáte si třeba na varování o možnosti roztržení bubnu u praček? Naštěstí existují výrobci, kteří kladou na mimořádnou kvalitu svých produktů obrovský důraz a neustále investují do špičkových materiálů a nejmodernějších technologií. Samozřejmostí je pro ně také úspora energií, jejichž neustálé zdražování stále více útočí na naše peněženky, stejně jako perfektní servis.

Jednou z těchto firem je Miele, společnost s více než 110letou tradicí, jejíž jméno se stalo takřka synonymem pro špičkovou kvalitu přístrojů pro domácnost. Ty jsou u Miele standardně testovány na dobu provozu až 20 let - tak přísné testy nedělá žádný jiný výrobce domácích spotřebičů! Není proto divu, že se stávají vítězi nezávislých spotřebitelských testů po celém světě. I vy zcela jistě oceníte dlouhou životnost přístroje Miele, který s vámi zůstane v nejlepší formě třeba i dvě desetiletí. Že nejde jen o plané sliby, dokazuje Miele v rámci 20letého působení v Česku speciální akcí pro své zákazníky - prodlouženou 10letou záruku na motory automatických praček a vysavačů zakoupených do 31. 12. 2011 u autorizovaných prodejců.

www.miele.cz

 

Právě se děje

Další zprávy