Komerční článek - Toto je reklamní sdělení. Aktuálně.cz není jeho autorem a neovlivňuje jeho obsah

Laurent Dunet: Snažíme se porozumět potřebám klienta

Komerční sdělení
21. 9. 2009 10:42
Komerční pojišťovně, a. s., se v prvním pololetí roku 2009 podařilo dosáhnout nejvýznamnějšího absolutního navýšení celkového předepsaného pojistného.

1. Jste generálním ředitelem Komerční pojišťovny, a. s., které se v prvním pololetí roku 2009 podařilo dosáhnout nejvýznamnějšího absolutního navýšení celkového předepsaného pojistného. Čím si tento nárůst vysvětlujete?

Díky světové finanční krizi klienti začali vyhledávat bezpečnější formy investování. Jsem přesvědčen o tom, že portfolio produktů KP nabízí širokou škálu spořících životních pojištění, která odpovídají potřebám klientů. Důkazem stability naší společnosti je i skutečnost, že klienti KP vkládají do svých pojištění vyšší částky. Jejich vklady na spořícím pojištění byly navzdory chaosu ve finanční sféře dobře zhodnoceny a osobně věřím, že i výsledky za rok 2009 budou uspokojivé.

Jsem také přesvědčen, že bankopojištění je hlavní výhodou, jejíž význam se ještě stupňuje díky spolupráci s Komerční bankou. Proč? Pokud chcete plně uspokojit i toho nejnáročnějšího klienta, je důležité přesně porozumět jeho potřebám v kontextu jeho celého portfolia produktů a bankopojištění toto umožňuje nejlépe.

2. Co považujete za hlavní výhody spořicího životního pojištění oproti ostatním finančním produktům?

Hlavní výhodou produktů spořicího životního pojištění, které jsou nabízeny Komerční pojišťovnou, je možnost investovat střednědobě či dlouhodobě a využít přitom jedinečnou kombinaci faktorů, jako jsou bezpečnost, flexibilita a výnosnost. Klient tak může kombinovat spoření a pojistnou ochranu, kdy je pojištěn pro případ nečekaných životních událostí a zároveň může snadno zhodnocovat své finanční prostředky.

3. Jaký vývoj očekáváte na trhu s životním pojištěním?

Jsem přesvědčen o tom, že trh se životním pojištěním v České republice stále disponuje výrazným potenciálem. Pro své tvrzení mám tyto důvody:
a) Věřím, že občané České republiky musí navýšit své kapacity pro spoření, aby do budoucna zabezpečili nejen sebe, ale i své děti.
b) Potřeba být lépe chráněn proti různým životním nejistotám přirozeně poroste.

Více informací o pojištění naleznete ZDE.

 

Právě se děje

Další zprávy