Zahájení rezidenční výstavby v Praze 10

18. 10. 2006 0:00
Společnost CENTRAL GROUP zahájila výstavbu více než miliardového projektu na jižním okraji Prahy v Pitkovicích.

V současné době již probíhají práce zahrnující výstavbu přístupových komunikací, vodovodu, kanalizace a přívodu energií.  Lokality Nové Pitkovice a Panský dvůr nabízejí byty a rodinné domy s pozemky s dokončením do prosince 2007.

Ceny bytů se v Pitkovicích pohybují již od 1,6 miliónu korun, a to včetně parkovacího stání a DPH. Rodinné domy se zde prodávají za ceny od 5,2 miliónu Kč včetně pozemku a DPH. Středem Nových Pitkovic prochází velký centrální park s promenádou a řadou míst pro děti. Bytový areál Panského dvora je oplocen a majitelé bytů mají k dispozici privátní park a místo pro hraní dětí.

Přímo v sousedství bude sportovní centrum se squashem, bowlingem a fitness a také stylová selská restaurace v objektu z 18. století. Nákupní centrum Průhonice Česlice s velkým aquaparkem ve výstavbě je odsud vzdálené jen zhruba jeden kilometr. Pitkovice mají výborné dopravní spojení do centra Prahy vozem zhruba 15 minut, autobusem na metro necelou čtvrthodinu.

Všechny stavby společnosti CENTRAL GROUP jsou zděné a použity jsou pouze kvalitní stavební materiály osvědčených dodavatelů. U všech nových bytů a domů je luxusní provedení již v základní ceně. Samozřejmostí jsou například moderní koupelny se širokým výběrem obkladů a dlažeb, plovoucí podlahy, zabezpečovací zařízení, nadstandardní vnitřní dveře s obložkovými zárubněmi, bezpečnostní vstupní dveře a další položky.

 

Podrobnější informace naleznete na internetových stránkách www.central-group.cz

Miluše Netolická

obchodní ředitelka

CENTRAL GROUP a.s.

tel.: 261 141 094

e-mail: [email protected]

 

Právě se děje

Další zprávy