Vodafone stíhá Telefónicu. Nabídne neomezený kredit

ČTK ČTK
16. 5. 2013 16:47
Vodafone službu spustí, stejně jako Telefónica, v pondělí 20. května
Ilustrační foto.
Ilustrační foto. | Foto: Isifa / Thinkstock

Praha - Mobilní operátor Vodafone po konkurenční Telefónice rovněž od 20. května nabídne neomezené volání i pro předplacené karty. Balíček platný jeden den nebo víkend pro telefonování a SMS v rámci sítě vyjde na 20 korun.

Telefónica tento týden představila tři týdenní balíčky pro předplacené karty. Volání, SMS do všech sítí a data v objemu 750 MB budou stát 275 korun týdně. Komunikace v rámci sítě O2 bude na sedm dní za stokorunu.

Zákazníci s předplacenými kartami podle mluvčí Markéty Kuklové uskuteční až tři čtvrtiny hovorů právě do vlastní sítě a volají spíše nepravidelně. "Mohou si tak balíčky libovolně skládat a volat neomezeně v síti, kdy chtějí. Oba balíčky je nyní možné aktivovat ke všem předplaceným kartám včetně speciálních edic," dodala.

Neomezené paušální tarify, které znamenaly snížení dosavadních cen o více než polovinu, zavedla Telefónica před měsícem a ihned ji následovali konkurenti Vodafone i T-Mobile. Všichni tři operátoři tak nyní nabízejí neomezené služby za 691 až 749 korun při podepsání úvazku na dva roky. Celkem na levnější volání za paušál přešlo přes půl milionu lidí.

 

Právě se děje

Další zprávy