Banka jako milenka? Napište, jak by měla vypadat

Petr Kučera Petr Kučera
6. 9. 2010 9:04
Startuje čtvrtý ročník studentské soutěže Ideální banka 21. století
Foto: Jan Čech (ze soutěže Ideální banka 21. století)

Praha - Čtvrtý ročník studentské soutěže Ideální banka 21. století zahájily Poštovní spořitelna a web BankovniPoplatky.com. Letošní téma zní Péče o klienty a vstřícný přístup k zákazníkovi.

Soutěže se mohou zúčastnit studenti všech typů škol v České republice, a to jak jednotlivci, tak i skupiny. Stejně jako loni mohou soutěžící přihlašovat kromě písemných prací také videa.

"Ideální banka 21. století by měla být mojí milenkou: reprezentativní, chytrá, chápavá, zdravá, rafinovaná, ctnostná a sexy. Zábavná, živá a rychlá jako dynamická hra - strategie, při které je třeba méně hloubat a víc dělat," popsal svou představu v jednom z předchozích ročníků Jan Čech z Nymburka. Upozornil ale, že každá nová strategie potřebuje správné lidi, ne řeči.

Kromě inspirace pro banky jde v letošním roce o ceny v celkové hodnotě 100 tisíc korun. Vítěz kategorie Nejlepší nápad získá účet u Poštovní spořitelny s částkou 20 tisíc korun a možnost zúčastnit se stáže v bance.

Zájemci mohou posílat své práce do 15. prosince 2010 na mail [email protected]

Písemné práce by měly mít formu úvahy v rozsahu maximálně šesti stran. Video by nemělo být delší než tři minuty a mělo by být ve formátu umožňujícím snadné spuštění i ovládání na webových stránkách (přípony *.mpg *.mpeg, *.wmv, *.avi).

Foto: Ondřej Besperát
Čtěte také:
Nová banka: Bez poplatků a ryze česká. Má už 57 poboček
Nejlepší banka v Česku? Spořitelna, míní odborníci
Toto jsou nejbezpečnější banky na světě. Uspěla i ČS
 

Právě se děje

Další zprávy