Nová karta vám zlevní volání z mobilu. O víkendu zdarma

Petr Kučera Petr Kučera
15. 4. 2011 11:05
Věrnostní program už nabízí i Vodafone, doplnil konkurenční operátory
ilustrační foto
ilustrační foto | Foto: Petr Protivánek

Praha - Na telefonování i bankovních poplatcích lze ušetřit díky věrnostním programům, nabízených mobilními operátory ve spolupráci s některými bankami.

Nově s takovými výhodami přichází i Vodafone, který připravil partnerskou kreditní kartu s Raiffeisenbank. Nabídka je určena všem klientům bez ohledu na to, zda využívají tarif nebo předplacenou službu.

Za každých dva tisíce korun, které prostřednictvím karty utratí u obchodníků, získá klient Vodafone jedno víkendové volání zdarma. Zaplatí-li tedy například v květnu u obchodníků 2100 korun má v červnu jeden víkend zdarma. Zaplatí-li přes 8000 korun, má v červnu zdarma všechny víkendy.

Samotné vydání partnerské kreditní karty od Raiffeisenbank je bezplatné. Paušální poplatek za její vedení pak činí 45 korun měsíčně, nicméně kdo s ní utratí u obchodníků alespoň pět tisíc korun měsíčně, má zdarma také vedení.

Kreditní kartu lze využít i pro úvěry, maximálně výše půjčky je 200 tisíc korun. Kdo peníze vrátí do 60 dnů, neplatí bance žádný úrok. "Karta tedy nabízí druhé nejdelší bezúročné období na českém trhu," zdůrazňuje Dalibor Chvátal, šéfredaktor webu Měšec.cz. Po tomto termínu činí úroková sazba 2,09 % měsíčně (25,08 % ročně).

Podobný produkt už nabízejí také konkurenční operátoři. T-Mobile spolupracuje se společností Essox, respektive Komerční bankou. Společnost Telefónica O2 láká zákazníky na partnerskou kreditní kartu s Citibank.

Podrobný přehled věrnostních programů všech operátorů čtěte na webu Měšec.cz, kde najdete i diskuzi k tématu.

 

Právě se děje

Další zprávy