Komerční článek - Toto je reklamní sdělení. Aktuálně.cz není jeho autorem a neovlivňuje jeho obsah

Stavební spoření pomůže zabezpečit vaše děti

Aktuálně.cz Aktuálně.cz, Komerční sdělení
10. 1. 2014 14:54
Rozhodli jste se v novém roce začít spořit svému dítěti? Pak se nezapomeňte zastavit ve stavební spořitelně
Foto: Aktuálně.cz, Komerční sdělení

Posledních několik let se o osudu stavebního spoření čile spekulovalo a jednalo. K žádným změnám však nedochází. Podmínky zůstávají stejné. Stavební spoření je stejně výhodné jako dřív. Mezi jeho specifika patří skutečnost, že vedle ročního výnosu z vkladů ve výši až 2,4 % nabízí také možnost získat až dva tisíce korun státní podpory. Když ji započítáme do celkového zhodnocení, dostáváme se až na 5,4 % ročně. A to je výnos, který při stejném - v tomto případě nulovém - finančním riziku nedokáže nabídnout žádný jiný produkt. ČMSS nabízí i v novém roce 2014 ještě výhodnější podmínky.

Při uzavření smlouvy u Lišky proto mladí do 18 let dostanou i nadále tisícikorunovou prémii. Pokud se rozhodne spořit se svým potomkem i rodič, pak je možné využít i vedení účtu pro dítě zdarma. Podmínkou je uzavření obou smluv v 1. čtvrtletí roku 2014. Můžete tak maximalizovat výhody a ušetřit celkem 3 310 Kč.

Foto: Aktuálně.cz, Komerční sdělení

Vedle bezpečného zhodnocování úspor ale stavební spoření představuje další výhodu. Svými vklady si totiž každý vytváří i nárok na úvěr - třeba pro první „dospělé" bydlení svého dítěte. Začít spořit je přitom možné už od pěti stovek měsíčně. Že má stavební spoření naši důvěru, dokazují i čísla. Smlouvu s Liškou uzavřelo za dobu její dvacetileté existence již téměř 5 milionů lidí. Od začátku svého působení poskytla Českomoravská
stavební spořitelna celkem 312 miliard korun a každý čtvrtý dům či byt byl pořízen za účasti stavebního spoření od Lišky. ČMSS je na trhu stavebního spoření jedničkou, z celkového počtu spořicích smluv jich uzavřela téměř polovinu.

 

Právě se děje

Další zprávy