Cena za podnikatelský nápad roku: 150 tisíc

jau
3. 10. 2007 15:40
Soutěž na podporu nových firemních projektů
Slavnostní večer v paláci na Žofíně začínal v osm hodin, hosté se scházeli už o hodinu dříve. Třeba aby se stihli s finalisty soutěže seznámit.
Slavnostní večer v paláci na Žofíně začínal v osm hodin, hosté se scházeli už o hodinu dříve. Třeba aby se stihli s finalisty soutěže seznámit. | Foto: Ondřej Besperát, Aktuálně.cz

Praha - Webový formulář soutěže výjimečných podnikatelských záměrů "Nápady za miliony" byl otevřen.

Na stránkách akce můžou do 15. listopadu jednotlivci i týmy přihlásit firemní projekty, které považují za ojedinělé.

Přihlášené koncepty pak posoudí porota složená z akademiků, zkušených podnikatelů, investorů a odborných novinářů, rozhodovat budou kritéria proveditelnosti, potenciálu dalšího růstu a samozřejmě originality.

Hlavními garanty soutěže jsou Podnikatelský inkubátor při Vysoké škole ekonomické v Praze a pražská Hospodářská komora.

"Mít vlastní podnik nebo firmu je snem mnoha lidí. Uvést dobrý nápad do praxe však pro spoustu z nich stále představuje nepřekonatelný problém, ať už z důvodu nedostatečných zkušeností, chybějících financí nebo jednoduše obav z neúspěchu. Právě takové lidi chceme soutěží podpořit," uvedl Miroslav Křížek, ředitel Podnikatelského inkubátoru při VŠE.

Výherci budou známi v prosinci, celkem jsou připraveny ceny a investice v hodnotě přes milion korun. Hlavní cenou je stipendium 150 tisíc korun od hlavního partnera akce, skupiny RWE.

 

Právě se děje

Další zprávy