Firma chce otestovat kondomy, hledá tisíc dobrovolníků

Ekonomika Ekonomika, hol
9. 7. 2011 20:09
Švédská pobočka Durexu spustila nábor brigádníků, chce propagovat své výrobky

Stockholm - Švédská pobočka společnosti Durex nabízí tvrdou, ale uspokojující práci. Hledá dobrovolníky, kteří budou testovat kondomy.

Na svých webových stránkách nabízí celkem tisíc volných míst. Přihlásit se může kdokoliv, kdo žije ve Švédsku a komu je 18 až 30 let. Na pohlaví a sexuálních preferencích podle tiskové zprávy firmy nezáleží.

Zájemci musí vyplnit krátký dotazník, ve kterém je třeba uvést, proč by právě oni byli perfektními testery kondomů. Nechybí ani několik sexuálně zaměřených otázek.

"Nabízíme volnou pracovní dobu, tvrdou, ale uspokojující práci, ke které není předepsané žádné oblečení ani školení," stojí na stránce www.durextesters.com.

Ze všech zájemců Durex poté vybere ty, kteří se umí nadchnout pro věc a nepostrádají smysl pro humor, empatii, zvědavost a vášeň excelovat.

"Přestože to vše vypadá spíše jako vtip, projekt myslíme skutečně vážně," uvedl marketingový manažer Durexu Claus Albertsen.

Kampaň má přispět k větší popularitě prezervativů ve Švédsku. V roce 2009 je podle studie UngKAB používalo pouze 30 % mladých Švédů, což bylo jedno z nejnižších čísel v Evropské unii.

O práci lze žádat do 1. srpna, jména vybraných testerů oznámí Durex 3. října.

 

Právě se děje

Další zprávy