Šéf obchodu Seznamu nastupuje do Centrum Holdings

Aktuálně.cz Aktuálně.cz
26. 8. 2009 13:25
Tomáš Búřil se stane výkonným ředitelem pro obchod a marketing koncernu
Nová posila Centrum Holdings Tomáš Búřil
Nová posila Centrum Holdings Tomáš Búřil | Foto: Aktuálně.cz

Praha - Jedna z klíčových osob společnosti Seznam.cz, dosavadní šéf obchodu Tomáš Búřil (32), mění dres.

Búřil se od 1. září stane členem vrcholového vedení skupiny Centrum Holdings, mimo jiné i vydavatele online deníku Aktuálně.cz. Nastoupí na nově vytvořenou mezinárodní pozici Výkonného ředitele pro obchod a marketing.

Na starosti bude mít řízení produktu, marketingu a obchodu v České republice, Slovensku a Chorvatsku.

Tomáš Búřil má 12 let zkušeností v internetovém byznysu a řízení obchodních týmů. Do Centrum Holdings přichází ze společnosti Seznam.cz, předtím zastával seniorní pozice ve firmách Finance.cz a Email.cz. Rovněž byl čtyři roky členem výkonné rady SPIR.

"Láká mě možnost realizovat se v mezinárodním prostředí a příležitost postavit významný, ryze internetový mediální dům v regionu střední a východní Evropy," komentoval svůj nástup Tomáš Búřil.

"Dlouhodobě chceme posilovat náš mezinárodní tým o uznávané a zkušené odborníky. Jsem proto rád, že se Tomáš stane součástí našeho skupinového managementu," uvedl Pavel Mucha, generální ředitel Centrum Holdings. "Tomáš bude hrát klíčovou roli při rozvoji našich médií napříč všemi zeměmi, kde působíme."

Centrum Holdings je internetový mediální dům s působností ve střední a východní Evropě. Návštěvnost webů Centrum Holdings je přes 6 miliónů návštěvníků měsíčně. Kromě Aktuálně.cz provozuje značky Žena.cz, Centrum.cz, Atlas.cz, Centrum ICQ, Najisto.cz, adFOX.cz, Atlas.sk, Aktualne.sk nebo Net.hr.

Vlastníkem Centrum Holdings je americký fond Warburg Pincus. Centrum Holdings má více než 400 zaměstnanců ve třech zemích.

 

Právě se děje

Další zprávy