Centrum.cz má novou tvář. Přehlednější a modernější

Ekonomika Ekonomika
16. 9. 2011 21:00
Společnost Centrum Holdings vylepšila domovskou stránku Centrum.cz
Foto: Ekonomika

Praha - Přehlednější, modernější a výraznější.

Společnost Centrum Holdings vylepšila svou domovskou stránku Centrum.cz a v pátek ji poprvé představila uživatelům.

Pro ně jsou nachystané změny: kromě větší přehlednosti a výraznějšího vzhledu, na ně čeká i více fotografií a rychlejší načítání.

"Chceme, aby Centrum.cz bylo místem, kde se naši uživatelé budou cítit příjemně a najdou přehledně vše podstatné. Počínaje kvalitním zpravodajstvím, praktickými službami a zábavou konče," shrnula novinky Lenka Heřmanová, ředitelka pro produkt Centrum Holdings.

Projekty Centrum Holdings

Nově představené projekty, služby společnosti Centrum Holdings v roce 2011: transakční weby: Amplión.cz, Jiskření.cz, SW.cz, dovolena.centrum.cz obsahové a zábavní služby: Datarama.cz, Gamescafe.cz, Radiocafe.cz, Crazycafe.cz Agentura Najisto - internetový marketing pro střední a malé firmy.

Stránka používá nové větší písmo, které je lépe čitelné. Úpravou prošlo i samotné logo Centrum.cz.

"Nejvíce relevantní a aktuální informace jsou umístěny v horní části stránky. Na první pohled uživatelé uvidí jaké bude počasí, kdo slaví svátek, co zásadního se právě děje nebo jestli jim přišel nový email. Obsahové sekce také budou více využívat větší fotografie, jako upoutávky na konkrétní články. Ve spodní části stránky je nově přidáno i další vyhledávací okno," uvádí tisková zpráva společnosti Centrum Holdings.

Představení hlavních změn je také na: http://nove.centrum.cz/

Centrum.cz slavilo 12 narozeniny, podívejte se:

 

Právě se děje

Další zprávy