Vodafone nabídne své služby na 900 nádraží v republice

olb
26. 10. 2009 11:28
ČD a Vodafone se dnes dohodly na prezentaci služeb Vodafonu na 900 stanicích Českých drah po celé České republice.

Praha - České Dráhy a Vodafone se společně dohodly, že mobilní operátor bude nabízet své služby na 900 nádražích po celé zemi. Firmy o dohodě dnes informovaly ve své tiskové zprávě.

Do dnešního dne bylo přitom možné předplacené karty Vodafone v rámci pilotního provozu tohoto projektu dostat zhruba jen na 80 nádražích v jižních a východních Čechách.

"Význam partnerských prodejních míst neustále roste. Očekáváme, že se přes ně k našim produktům a službám do dvou let dostane přes 40 procent zákazníků," řekl ČTK ředitel partnerského prodeje Vodafone Martin Pejša.

V rámci rozšíření spolupráce obou firem připravil Vodafone pro držitele elektronické In-karty Českých drah také možnost využití předplaceného balíčku svých služeb.

Díky nové smlouvě si zákazníci budou moci již v dohledné době pořídit produkty a služby Vodafonu na více než 5000 prodejních místech po České republice. Vedle značkových prodejen operátora a nádraží Českých drah jsou takovými místy i pobočky České pošty, vybrané obchodní řetězce nebo čerpací stanice.

 

Právě se děje

Další zprávy